Home » , , , » Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 67χρονος καρδιοπαθης συνταξιούχος ναυτικός.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 67χρονος καρδιοπαθης συνταξιούχος ναυτικός.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 67χρονος καρδιοπαθης συνταξιούχος ναυτικός. Εν αναμονή της νεκροτομης, για τα ακριβή αιτία θανάτου του ασθενούς. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμου, όπου και νοσηλευόταν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (10/07) κατέληξε την Κυριακή (13/07) ο 67χρονος καρδιοπαθής συνταξιούχος ναυτικός, συγγενείς του οποίου ειχαν καταγγείλει τον 60χρονο καρδιοχειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».

 Άμεσα ενημερώθηκε το Εσωτερικών υποθέσεων, και συνέλαβε τον επίορκο χειρουργό. Ενω η Δικοικηση του Νοσοκομείου, ανέθεσε την ευθύνη του ασθενούς σε άλλο καρδιοχειρουργό και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο. Σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για δωροληψία κατ' εξακολούθησιν. 

Ο ίδιος πάντως, όταν οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα που είχε πάνω του ήταν δικά του και τα είχε μαζί του, για να πληρώσει ατομική του οφειλή.

 Μετα απο αυτή την εξέλιξη, η Διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενω αναμενεται η διενέργεια νεκροτομης, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αιτία θανάτου του 67χρονού. 

Δεν αποκλείεται ανάλογα με τα ευρήματα να τροποποιηθεί το κατηγορητήριο αν προκύψει ευθύνη θανάτου του ασθενούς, απο τη συμπεριφορά του καρδιοχειρουργου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news