Home » , , » Γάζα: Πέθανε τελικά το κοριτσάκι που βγήκε ζωντανό από την κοιλιά της νεκρής μητέρας του

Γάζα: Πέθανε τελικά το κοριτσάκι που βγήκε ζωντανό από την κοιλιά της νεκρής μητέρας του


Το νεογέννητο κοριτσάκι είχε έρθει στον κόσμο πρόωρα μετά από επέμβαση των γιατρών στη νεκρή μητέρα του η οποία είχε χάσει τη ζωή της κατά τους βομβαρδισμούς στην πολύπαθη λωρίδα της Γάζας. Κάθε μέρα γράφεται μια τραγωδία στην Παλαιστίνη,  ωστόσο η αρχική επιβίωση της μικρής έδινε ελπίδα στους Παλαιστινίους.

Παρόλα αυτά, η νεογέννητη μικρή δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Οι γιατροί της έδιναν αρχικά 50-50 πιθανότητες για να επιζήσει. Τελικά, μετά από επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, πέθανε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η μητέρα της τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής των Ισραηλινών στο κέντρο της Γάζας τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή. Η 23χρονη γυναίκα βρισκόταν σε ένα διώροφο κτίριο μαζί με άλλες τέσσερις οικογένειες όταν χτύπησαν οι Ισραηλινοί.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι. Το κοριτσάκι γεννήθηκε με καισαρική τομή, δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Shifa της Γάζας δίνουν τιτάνιο αγώνα για να σώζουν ζωές παιδιών σε καθημερινή βάση την ώρα που οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να χτυπούν αδιακρίτως σε αυτή τη μικρή έκταση γης στην οποία κατοικούν 2 εκατομμύρια άνθρωποι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news