ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΡΟΜΠΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια - Τα τελευταία χρόνια ο 63χρονος έπασχε από κατάθλιψη



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Οι πρώτες πληροφορίες, όσον αφορά στον θάνατο του 63χρονου ηθοποιού, κάνουν λόγο για αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο ηθοποιός, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του, κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα. 

Οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι σε εξέλιξη, ωστόσο, αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του Williams, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία». 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. 

«Ο Robin Williams έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. 

Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζέρ του και προστίθεται: «Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. 

Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής». 



Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς (αγγλικά: Robin Williams) ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός και σταντ απ κωμικός. Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου, 1951 στo Σικάγο και πέθανε στις 11 Αυγούστου 2014 στο Σαν Φρανσίσκο. Έγινε γνωστός από το ρόλο του εξωγήινου Μορκ στην τηλεοπτική σειρά Μορκ & Μίντι (1978-1982) και χάραξε μια επιτυχημένη καριέρα τόσο στην σταντ απ κωμωδία στα όρθια όσο και ως κινηματογραφικός ηθοποιός. 

Πρωταγωνίστησε τόσο σε ταινίες με ευρεία αποδοχή από τους κριτικούς, όπως οι Ο κατά Γκαρπ κόσμος (The world according to Garp), Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών , (1989), Ξυπνήματα (1990) Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (1987) όσο και σε εισπρακτικές επιτυχίες όπως οι Ποπάυ (1980), Χουκ (1991), Αλαντίν (1992), Η κυρία Ντάουτφαϊρ (1993), Τζουμάντζι (1995), Το Κλουβί με τις Τρελές (1996) Μια Νύχτα στο Μουσείο (2006) και Χάπι Φιτ (2006).

Είχε βραβευτεί με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) ενώ είχε προταθεί τρεις φορές για βραβείο όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου. 

Είχε επίσης βραβευθεί με δύο βραβεία Έμμυ, τέσσερεις Χρυσές Σφαίρες, δύο βραβεία Σωματείου Ηθοποιών και τέσσερα βραβεία Γκράμι

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news