Home » , , , , » Μακελειό σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία Καταγγελίες από τους Ρωσόφωνους

Μακελειό σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία Καταγγελίες από τους Ρωσόφωνους



Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν οι πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά των ρωσόφωνων σύμφωνα με τις οποίες το ουκρανικό πυροβολικό έπληξε με οβίδες παιδικό σταθμό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δέκα παιδιά.

Όπως ανέφερε ο αυτονομιστής, Αντρέι Πούρκιν, τα παιδιά την ώρα του βομβαρδισμού βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, ενώ ήδη βρίσκονται καθ' οδόν για να επιβεβαιώσουν την τραγωδία παρατηρητές του ΟΑΣΕ.


Ωστόσο προσδοκίες για την εξεύρεση λύσης στην ουκρανική κρίση δημιουργεί η ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί στις 26 Αυγούστου με τον Ουκρανό ομόλογό του, Πέτρο Ποροσένκο και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στο Μινσκ της Λευκορωσίας.


Την ίδια στιγμή αιματηρές και άγριες συγκρούσεις διεξάγονται στο κέντρο της πόλης του Λουγκάνσκ μεταξύ των ρωσόφωνων αυτονομιστών και των δυνάμεων του ουκρανικού στρατού. 


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ουκρανικός στρατός μια συνοικία της πόλης βρίσκεται υπό τον έλεγχό του, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις πολίτες νεκρούς από τους βομβαρδισμούς του πυροβολικού στην πόλη Μακιίβκα, νότια του Ντονέτσκ.

Οι σφοδρές μάχες έχουν ως αποτέλεσμα να διακοπεί και το έργο των συνεργείων που απεγκλωβίζουν τις σορούς των άτυχων προσφύγων

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news