Home » » Με πολιτικό όρκο θα ορκιστεί σήμερα η Δούρου ως Περιφερειάρχης Αττικής

Με πολιτικό όρκο θα ορκιστεί σήμερα η Δούρου ως Περιφερειάρχης Αττικής


Του Γιάννη Σπ. Παργινού

Σήμερα ορκίζεται η νέα Περιφερειάρχης Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ορκίζεται σήμερα η νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και το νεοεκλεγέν Περιφερειακό Συμβούλιο. Η ορκωμοσία θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Δροσούπολης στα Λιόσια.
Η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, θα δώσει πολιτικό όρκο. Οι σύμβουλοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θρησκευτικού και πολιτικού όρκου.

Για τους συμβούλους που θα επιλέξουν τον θρησκευτικό όρκο θα παραστεί και θα προεξάρχει ο επιχώριος μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας.

Ο χώρος της ορκωμοσίας, – κλειστό γήπεδο της Χρυσούπολης στα Λιόσια, 300 μέτρα από τον ΧΥΤΑ της περιοχής -, έχει συμβολικό χαρακτήρα κι επελέγη για να δείξει το ενδιαφέρον της νέας Περιφερειάρχη για το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής και τη διάθεσή της να συγκρουστεί με κάθε είδους συμφέροντα προκειμένου να διαφυλάξει το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών σε ολόκληρο τοπ λεκανοπέδιο.

Η Ρένα Δούρου, εξελέγη στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με ποσοστό 50,82%, στις εκλογές της 25ης Μαίου και διαδέχεται τον Γιάννη Σγουρό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news