Home » , , , , » Ένας Ολυμπιακός φτιαγμένος από ατσάλι

Ένας Ολυμπιακός φτιαγμένος από ατσάλι



Ένας Ολυμπιακός φτιαγμένος από «ατσάλι» έπιασε τον… ταύρο από τα κέρατα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας ονειρικό ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση.

Η αρμάδα του Μίτσελ αν και απέναντί της είχε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 3-2 σκορ επί των «ροχιμπλάνκος», που σημειωτέον προέρχονταν από τη νίκη επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Οι Πειραιώτες έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο ματς, παίρνοντας «αέρα» δύο τερμάτων με τα γκολ των Μαζουάκου (13') και Αφελάι (31')

Ο Μάντζουκιτς μείωσε στο 38' για τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο ο Μήτρογλου στο 73' με το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο λιμάνι έκανε το 3-1, για τους Πειραιώτες. Οι Ισπανοί απλά μειωσαν στο 86΄με τον Γκριεζμάν.



Ολυμπιακός- Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

Γκολ: 13' Μαζουάκου (Ολυμπιακός), 31' Αφελάι (Ολυμπιακός), 38' Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), 75' Μήτρογλου (Oλυμπιακός), 86' Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

1-0:
Μετά από εκτέλεση κόρνερ με «κομπίνα» η μπάλα πήγε στον Μαζουάκου, ο οποίος βρήκε κενό χώρο και με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ.

2-0:
Ο Τσόρι τροφοδότησε τον Μήτρογλου, αυτός άφησε έξυπνα την μπάλα στον επερχόμενο Αφελάι και ο Ολλανδός με άψογο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

2-1:
Ο Ανσάλντι σέντραρε από τα αριστερά, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε, χάνοντας τον Μάντζουκιτς κι ο τελευταίος με κεφαλιά μείωσε για τους Μαδριλένους.

3-1: Ο Κασάμι έφυγε εξαιρετικά από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Μήτρογλου, ο οποίος με ωραία κίνηση έκανε το 3-1 στο 73'.

3-2: Μετά από σέντρα του Κόκε ο Γκριεζμάν έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Ολυμπιακού και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο, μειώνοντας για την Ατλέτικο.

Κίτρινες: Γκάμπι (Ατλέτικο), Τσόρι (Ολυμπιακός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κόκε (Ατλέτικο)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι (83' Γιαννούλης), Τσόρι (57' Φουστέρ), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (69' Εντινγκά), Μήτρογλου

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):
Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Αρντά, Κόκε, Γκάμπι (56' Γκριεζμάν), Σουάρεθ, Γκαρθία (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς

Στον πάγκο βρίσκονται οι:
Μόγια, Γκάμεθ, Χιμένεθ, Τιάγκο, Σαούλ
  


Με στοιχεία απο zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news