Home » , , , , » ΛΑΜΙΑ 2014 ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΕΑ !!!

ΛΑΜΙΑ 2014 ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΕΑ !!!

Λαμία: Δείτε το σπίτι – τρώγλη που έμεναν δυο αδέλφια χωρίς ρεύμα και χωρίς τουαλέτα

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από το σπίτι-τρώγλη στο κέντρο της Λαμίας, όπου έμεναν δυο ηλικιωμένα αδέλφια, χωρίς ρεύμα και χωρίς τουαλέτα μέσα σε έναν σκουπιδότοπο μαζί με ποντίκια και κατσαρίδες!
Σήμερα τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια έχουν μεταφερθεί σε ίδρυμα, μετά από παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος είχε δώσει εντολή το σπίτι να καθαριστεί και να σφραγιστεί.
Αν και είχαν γίνει προσπάθειες στο παρελθόν, δεν είχε καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος και το τελευταίο διάστημα η πόρτα είχε παραβιαστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες περίοικων είχε γίνει στέκι τοξικομανών.
Έτσι χρειάστηκε νέα παρέμβαση από τον Εισαγγελέα και τελικά σήμερα συνεργεία του Δήμου κατάφεραν να το καθαρίσουν. Οι άνθρωποι από την υπηρεσία καθαριότητας χρειάστηκε να βάλουν ειδικές στολές για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού, απ’ όπου έβγαλαν τόνους σκουπιδιών.
«Επιτέλους μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας», λένε οι γείτονες!
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Κορέντζελο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τσακμάκη και την υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου. Εδώ και χρόνια, στην οδό Πιπίνου, έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο σπίτι. Οι αρουραίοι, οι κατσαρίδες, τα σκουπίδια και τελευταία και τα πρεζάκια υπήρχαν στο σπίτι αυτό. 

Δεν τολμούσαμε να ανοίξουμε τα παράθυρα μας. Υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν για να καθαριστεί αλλά ήταν πάντα μισή προσπάθεια. Όλα δείχνουν ότι αυτήν την φορά θα έχουμε οριστικό τέλος», είπε ένας από τους περίοικους.








Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news