Home » , , , , , , » Έκτακτο Τουρκία : Kανόνες εμπλοκής με το Ελληνικό, το Ισραηλινό και το Κυπριακό Πολεμικό Ναυτικό.

Έκτακτο Τουρκία : Kανόνες εμπλοκής με το Ελληνικό, το Ισραηλινό και το Κυπριακό Πολεμικό Ναυτικό.



Όπως για εμάς τους Έλληνες η Τουρκία είναι το κόκκινο πανί, ισχύει το ανάλογο για τους γείτονες μας. 

Ο Ερντογάν με την αρχική συμφωνία της Αιγύπτου, έχει υποστεί μια στρατηγική ήττα. 

Όσο και να προσπάθησαν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και κανάλια στη γειτονική Τουρκία να περάσουν στο ντούκου τα τεκταινόμενα στο Κάιρο, αυτό δεν ήταν αδύνατον. 

Ήδη σήμερα στα πρωτοσέλιδα των μεγάλων εφημερίδων όπως η HURRIIYET κυριαρχούν οι τίτλοι των αντιποίνων "όταν έρθει η ώρα". 

Επίσης μιλούν για απομόνωση της χώρας στην προσπάθεια της να παίξει το δικό της ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και στην υπεράσπιση των μουσουλμάνων της περιοχής. 

Με λίγα λόγια ο τουρκικός τύπος άρχισε τη διαδικασία χειραγώγησης και συσπείρωση του τουρκικού λαού, θέτοντας θέματα γεωπολιτικής πρωτοκαθεδρίας, ακόμα και προάσπισης των θρησκευτικών πιστεύω των μουσουλμάνων.

Στην Τουρκία οι καταστάσεις δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Εάν η όλη τακτική εκφοβισμού της κυβέρνησης δεν της βγει θα έχει υποστεί την τρίτη συνεχόμενη ήττα (από Ισραήλ και Συρία) με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να έχει πλέον πολλά όπλα στη φαρέτρα της εναντίον του Σουλτάνου Ερντογάν. 

Πριν από λίγη ώρα σε συνέντευξη τύπου του Αρχηγού του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας Ναυάρχου Bülent Bostanoğlu, με αφορμή την κοινή άσκηση Τουρκίας - ΝΑΤΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε ότι σήμερα δόθηκαν από τον πρωθυπουργό της χώρας οι κανόνες εμπλοκής με το Ελληνικό, το Ισραηλινό και το Κυπριακό Πολεμικό Ναυτικό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news