Home » , , , , » ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΑΜΟΥΡΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΑΜΟΥΡΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΑΜΟΥΡΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΘΕΜΕΛΗΣ


Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!


"ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ" 3 ΩΡΕΣ LIVE!!!


1) www.radioroumelinews.blogspot.gr
2) www.radioroumelinews.caster.fm
3) www.radioroumelinews.listen2myradio.com

Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μάς καίνε.


Αν αγαπάτε το αληθινό ραδιόφωνο ,αν βαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια τα ίδια...
Aν το ραδιόφωνο για σας,σημαίνει ενημέρωση, επικοινωνία, διασκέδαση και κυρίως σεβασμός στον ακροατή.. τότε.. ελάτε στην όμορφη παρέα μας..!


Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!
Δεύτερα έως



Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .


Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005
e-mail rumelifm@otenet.gr

 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του (δικού του) Κόμματος «Δημοκρατική Αναγέννηση». Έχει το δικό του «αρχονταρίκι» στην Θεσσαλονίκη. 

Και τ’ όνομά του έχει εξαπλωθεί σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλα τα Βαλκάνια. 

Είναι Χριστιανός πιστός και ιδεολόγος. Ανήκει στο «Βασίλειον Ιεράτευμα» της Εκκλησίας μας. Υπηρετεί την Ορθοδοξία συνεπέστερα από τους δεσποτάδες. Και αποτελεσματικότερα. Δεινός λόγιος, Ελληνιστής, νομικός, θεολόγος.

Οι κάτοχοι των τυπικών τίτλων σπουδών τον ζηλεύουν για να μην πω τον φθονούν. 

Αυτόκλητος, αυτόγνωμος, επίμονος, συνεπής, ακάματος και ανύστακτος, με αμετάκλητο όρκο για την ενότητα λόγου και πίστεως, προασπιστής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, στέκει όρθιος εκεί στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία μας και στον Βορρά όλον. 

Στο εικονοστάσι του, μαζί με τον Χριστό και την Παναγία και τους αγίους μας, οι «κοσμικοί» – τρόπος του λέγειν – όσιοί μας: ο Μακρυγιάννης, ο Κόντογλου, ο Σολωμός, ο Παπαδιαμάντης, οι αρχαίοι Έλληνες κλασικοί, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Πλούταρχος, ο Θουκυδίδης, ο Ξενοφών, όλοι τους. 

Και δεν τα πιάνει σκόνη τα εικονίσματα αυτά. Η συχνή λατρευτική διαδικασία και επίκλησή τους από την πένα και τα χείλη του Παπαθεμελή τα κρατάει ζωντανά, απαστράπτοντα και κατάστιλπνα. 

Η φράση του Πλαστήρα: «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να χαθεί.

Θα την πιάσουμε από το αυτί και θα τη σώσουμε με το στανιό», είναι το δίδαγμα και ο ορισμός τού εθνοπατριωτισμού που μας διδάσκει και μας εμπνέει. 

Και που το άκουσα πολλές φορές να μας το λέει ο Στέλιος Παπαθεμελής στα εθνεγερτικά και δημοκρατικά κηρύγματά του. Σήμερα (28/3/14) στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έγραψε: «Εσαεί επίκαιρος και πάντοτε ορθοτόμος της αλήθειας, ο Μακρυγιάννης: 

“Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη τη λευτεριά όπου θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεό να μας αφήσει εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπεί πατρίδα, τι θα ειπεί θρησκεία, τι θα ειπεί φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη”. 

Και συμπεραίνει: “Αυτά λείπουν από όλους εμάς στρατιωτικούς και πολιτικούς”». Και ως άγγελος πρωτοστάτης, άφοβα και αυστηρά για να αποσοβήσει το κακό, που έρχεται, που φθάνει, εξαγγέλλει: «Νεοφανείς “σωτήρες”, τηλεπερσόνες του lifestyle και λοιπά ιδιοσκευάσματα, επαυξάνουν τη σύγχυση.

Εκμεταλλεύονται την αποστροφή προς πολιτικούς και πολιτική και εγκλωβίζουν τον κόσμο σε αδάπανες και ατελέσφορες διαμαρτυρίες. Παραπλανητικό το σύνθημα “κανένας πολιτικός, κανένας παλιός”. 

Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς πολιτικούς. 

Δεύτερον, υπάρχουν παλαιοί άφθαρτοι και νέοι (διε)φθαρμένοι. Και νεάζοντες ώριμοι με μπαγιάτικες μηδενιστικές ιδέες που, αλίμονο, αν επικρατήσουν. 

Η κρατούσα κομματοκρατία απεχθάνεται τα σοβαρά και έντιμα στελέχη και με την αδρή συνδρομή του παραπλανώμενου πλήθους τα εκβάλλει αντικαθιστώντας τα με κύμβαλα αλαλάζοντα του μιντιακού lifestyle».  

Έγραψα αυτό το αφιέρωμα στον Στέλιο Παπαθεμελή κάπως σαν «έσοπτρη» ανάγκη και ηθικό χρέος. Είδα στον ύπνο μου ένα καλό όνειρο. Εύχομαι να βγει αληθινό. 

Ελπίζω να μη διαβάσει αυτό το σημείωμά μου εκείνος, ο καλός, παλιός μου φίλος Σ.Π.–      

Β.Γ.Π.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news