Home » , » Παπανδρέου: Αποδόμησαν σε 2,5 χρόνια το μεταρρυθμιστικό έργο που παρέλαβαν

Παπανδρέου: Αποδόμησαν σε 2,5 χρόνια το μεταρρυθμιστικό έργο που παρέλαβαν

Επίθεση εναντίον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την διακυβέρνηση των τελευταίων 2,5 ετών, εξαπέλυσε από τη Λαμία ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, χαρακτήρισε το σχέδιο του κόμματός του, ως «μία άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και παράλληλα ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά της πρόθεσή του να διενεργήσει δημοψήφισμα, τονίζοντας πως «η λυσσαλέα αντίδραση από τόσα κέντρα όταν το πρότεινα στέρησε από τον Ελληνικό λαό το δικαίωμα να εκφραστεί στα μεγάλα ζητήματα».

Ο κ. Παπανδρέου καταλόγισε ευθύνες στην διακυβέρνηση Καραμανλή για την πορεία και τελικά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο, κατηγόρησε «την συντηρητική δεξιά ηγεσία και όσοι ταυτίστηκαν μαζί της» όπως είπε, απευθύνοντας κατηγορίες σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για «πολύ βαριές ευθύνες μιας κλειστής ομάδας που κυβέρνησε τα τελευταία 2,5 χρόνια».

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, επισήμανε, οι κυβερνώντες «αποδόμησαν αντί να προωθήσουν το μεταρρυθμιστικό έργο που παρέλαβαν» και παράλληλα συμπλήρωσε πως «απέτυχαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην προγραμματισμένη εδώ και τρία χρόνια έξοδο από το πρόγραμμα».

Επίθεση όμως εξαπέλυσε και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τώρα θέλει να μείνουμε στο ευρώ χωρίς να κάνουμε σοβαρές αλλαγές στο κράτος, στις δομές» και «λέει ότι θα σκίσει το μνημόνιο» υποστηρίζοντας συγχρόνως ότι όλα αυτά «είναι εκτός πραγματικότητας».

Πηγή: ΑΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news