Home » » Αλέξης Τσίπρας: Παρελθόν η τρόικα. Ο λαός μας έδωσε καθαρή εντολή

Αλέξης Τσίπρας: Παρελθόν η τρόικα. Ο λαός μας έδωσε καθαρή εντολή

23:25

Τσίπρας: "Ζούμε ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης από όλη την Ευρώπη ενάντια στη λιτότητα που καταστρέφει το κοινό μας μέλλον. Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί μία δίκαιη λύση. Για να βγει η Ελλάδα από τον φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης, για να επιστρέψει η Ευρώπη στην ανάπτυξη"

23:24

Τσίπρας: "Θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θα εμπιστευτούμε κάθε Έλληνα ξεχωριστά ακόμα κι αν δεν μας ψήφισε. Θα αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας πάνω σε δίκαιες βάσεις. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ, η Ελλάδα των ολιγαρχιών, η Ελλάδα της υφαρπαγής και της συγκάλυψης. Νίκησε η Ελλάδα της δημιουργίας και του πολιτισμού, η Ελλάδα που ελπίζει και θέλει να δημιουργήσει ένα μέλλον με αξιοπρέπεια"

23:22

Τσίπρας: "Η τρόικα είναι παρελθόν για το κοινό, ευρωπαϊκό μας πλαίσιο"

23:21

Τσίπρας: "Ο λαός μας είναι το δείγμα της Ευρώπης που αλλάζει. Κάνουμε το βήμα μπροστά για να ανταμώσουμε με τους λαούς όλους της Ευρώπης. Σήμερα έχουμε γιορτή, από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά. Η ετυμηγορία του λαού κλείνει τον κύκλο της λιτότητας στη χώρα μας, ακυρώνει τα μνημόνια της καταστροφής"

23:20

Τσίπρας: "Σήμερα ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία. Η ελπίδα έγραψε ιστορία. Ο λαός έδωσε καθαρή, ισχυρή εντολή. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Αφήνει πίσω τη λιτότητα και τον φόβο"

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news