Home » , , » Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ η αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση με τους ΑΝ ΕΛ;

Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ η αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση με τους ΑΝ ΕΛ;

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015


Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ η αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση με τους ΑΝ ΕΛ;

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου μη υποψήφιου βουλευτή 
Η επαναδιαπραγμάτευση για το ύψος και τους όρους το δημοσίου χρέους, η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της δικαιοσύνης και των θεσμών, η καταδίκη των κλεφτών-μιζαδόρων πολιτικών της Ζήμενς και ο έλεγχος των λιστών Λαγκάρντ και
Λουξεμβούργου, η ισοκατανομή των βαρών και η άρση των αδικιών, η προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας είναι τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης, που θα προκύψει. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ η με τους ΑΝ ΕΛ; Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται 7-9 μονάδες της ΝΔ. 

Η ήττα της μεταλλαγμένης Πολιτικής Άνοιξης είναι οριστική. 

Η ΝΔ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σαμαρά. Ο τελευταίος πασχίζει εσωκομματικά να βγάλει δικούς του βουλευτές, για να έχει προσωπική  κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις εκλογές. Το συνέδριο αλλαγής αρχηγού και η διάσπαση της ΝΔ είναι δεδομένη. 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αφού άντεξαν την εξαγορά, τον εκβιασμό και τις άθλιες μεθοδεύσεις του Σαμαρά, τώρα δέχονται την κραυγαλέα επίθεση των πληρωμένων-πειραγμένων δημοσκοπήσεων. 

Ο Σαμαράς έπαιξε ανεπιτυχώς όλα τα χαρτιά του, για να εμποδίσει τους ΑΝ ΕΛ να επανεκλεγούν στην Βουλή. 

Οι ΑΝ ΕΛ είναι το πρόβλημα του. Είναι η μόνη Κυβερνητική αντιμνημονιακή δύναμη μετά τον ΣΥΡΙΖΑ. Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ είναι άγονες, στείρες μη κυβερνητικές ψήφοι. Ένας νέος πόλος κυβερνητικής εξουσίας με τους ΑΝ ΕΛ θα περιθωριοποιήσει διαλυτικά την ΝΔ. Το πολιτικό κενό στην Ελλάδα ευρίσκεται στο κέντρο του πολιτικού συστήματος. 

Η Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία με τους ΑΝ ΕΛ είναι γεγονός. Η συμπαράταξη των ΑΝ ΕΛ με τους άστεγους, που προέρχονται από το  Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την Πατριωτική Αριστερά, απειλεί τις κατεστημένες δυνάμεις. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και η ομάδα Γιώργου Παπανδρέου βρίθουν αναξιοπιστίας αντεθνικότητας, μεταναστολάγνου πολυπολιτισμικότητας και αντιλαϊκής συμπεριφοράς.  

Οι γνήσιοι Ανδρεοπαπανδρεϊκοί τους απορρίπτουν και τους οικτίρουν ως ιδεολογικούς αποστάτες, που κατέστρεψαν μαζί με το Σημίτη την μεγάλη πατριωτική δημοκρατική παράταξη. 

Το υποκατάστατο των διαπλεκόμενων κομμάτων, το θολό Ποτάμι πέταξε την μάσκα του και συνεργάζεται με τους ακρονεοφιλελεύθερους της Δράσης και τα σημιτικά υπολείμματα.  

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση. 

Οι αντιμνημονιακοί κυβερνητικοί ψήφοι είναι δύο κατηγοριών θα τους συμβολίσω με πρόσωπα! 

Με το Μιχάλη Τρεμόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ η με τον Περικλή  Νεάρχου των ΑΝ ΕΛ; Με την Ιωάννα Γαϊτάνη του ΣΥΡΙΖΑ η τον Δαμιανό Βασιλειάδη των ΑΝ ΕΛ; 

Οι δύο του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τα Σκόπια να τα ονομάζουμε Μακεδονία και οι συνεργαζόμενοι με τους ΑΝ ΕΛ υπερασπίζονται την Μακεδονία και τα εθνικά θέματα ανυποχώρητα. 
Το πολιτικό κέντρο είναι οι ΑΝ ΕΛ, θα φρενάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει υπερβολές, θα θέσουν όρους για συμμετοχή στην κυβέρνηση ανυπέρβλητους για τα εθνικά θέματα, την ορθοδοξία και τους λαθρομετανάστες, που θα συνετίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Για να αποφύγουμε ακυβερνησία και διπλές εκλογές, στηρίζουμε δυναμικά τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Ψηφίζουμε για κυβέρνηση, μην το ξεχνάμε αυτό. Σας απευθύνομαι ως μη υποψήφιος βουλευτής με αίσθημα ευθύνης για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία. Καλή περίσκεψη αγαπητοί φίλοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news