Home » , , , , » Κομοτηνή: «Αφήνουν τους μαθητές χωρίς καλοριφέρ»

Κομοτηνή: «Αφήνουν τους μαθητές χωρίς καλοριφέρ»

Χωρίς θέρμανση... λόγω οικονομίας γίνεται το μάθημα στο 11ο δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής, σύμφωνα με καταγγελία γονέων που εστάλη στο Υπουργείο Παιδείας και το zougla.gr.
Παρατίθεται αυτούσια:
«Καταγγέλλουμε κάθε υπεύθυνο για τις απαράδεκτες συνθήκες που υπάρχουν στο 11ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής στο οποίο φοιτούν τα παιδιά μας.

Όλο τον χειμώνα τα καλοριφέρ δεν λειτουργούν κανονικά με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα με μπουφάν και να αρρωσταίνουν συνέχεια. Λένε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα σχολεία, δίνει εντολές, για οικονομία στο πετρέλαιο. Κάτι βέβαια που δεν γίνεται σε όλα τα σχολεία και μάλλον είναι ρατσιστικό για το σχολείο μας. Μάλλον οι εντολές αυτές δεν αφορούν το γραφείο του όπου κυκλοφορεί με πουκάμισο. Κι όμως στο σχολείο λειτουργούν ηλεκτρικά καλοριφέρ, όχι όμως για τα παιδιά. Αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί αμέσως, θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε στον εισαγγελέα και να μηνύσουμε κάθε υπεύθυνο. Θα ζητήσουμε να γίνει σύγκριση κατανάλωσης κάθε σχολείου. Το Υπουργείο Παιδείας όπου επίσης στέλνουμε την καταγγελία μας, παρακαλούμε να ζητήσει εξηγήσεις και να τιμωρήσει τους υπευθύνους. ΜΗΝ περιμένετε ψήφο επίσης. Καθημερινά τα παιδιά μας κάνουν παράπονα ότι παγώνουν στις αίθουσες.

Aυτό δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Ας κλείσουν πρώτα τα καλοριφέρ στα γραφεία τους οι υπεύθυνοι και μετά στις αίθουσες των παιδιών μας. Tέλος, να μην τολμήσουν να ζητήσουν συνδρομές για τον σύλλογο του σχολείου».

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news