Home » » Είμαστε όλοι Γάλλοι, είμαστε όλοι σκιτσογράφοι και δε φοβόμαστε

Είμαστε όλοι Γάλλοι, είμαστε όλοι σκιτσογράφοι και δε φοβόμαστε



“Είμαστε όλοι Γάλλοι, είμαστε όλοι σκιτσογράφοι και δε φοβόμαστε» αυτή την φράση έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βιβλίο συλλυπητηρίων έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο, στην σιωπηλή διαμαρτυρία για τη δολοφονία των συνεργατών του Charlie Hebdo.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνοδευόμενος από τη Χλόη Βλασσοπούλου, καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Picardie Jules Verne, στη Γαλλία, και τους Πρέσβεις Αλέξανδρο Μαλλιά και Γιώργο Κακλίκη, συλλυπήθηκε τον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα Jean Loup Kuhn-Delforge και στην συνέχεια μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:
“Είμαστε όλοι Γάλλοι, είμαστε όλοι σκιτσογράφοι και δε φοβόμαστε. Και δε θα πρέπει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα των εξτρεμιστών να τρομοκρατήσει την Ευρώπη και να προκαλέσει πανικό. Θα πρέπει να διαφυλάξουμε την πολυπολιτισμικότητα της Ευρώπης, θα πρέπει να συνυπάρχουμε και να απομονώσουμε τους εξτρεμιστές. Να φερθούμε σκληρά προς τους εξτρεμιστές, αλλά να μην μπερδεύουμε τον απλό κόσμο που έχει διαφορετική θρησκεία ή είναι από διαφορετική φυλή, με αυτούς τους δολοφόνους”.
Το παρών στην σιωπηλή διαμαρτυρία έδωσε και ο Σπύρος Λυκούδης καθώς και οι Θανάσης Σκόκος, Παύλος Ελευθεριάδης και Γιώργος Μαυρωτάς
Δείτε φωτογραφίες στο link

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news