Home » , » Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Στην Ευρώπη θα είναι σαν τη μύγα μες το γάλα

Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Στην Ευρώπη θα είναι σαν τη μύγα μες το γάλα

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με την ψήφο τους, να νικήσουν τον λαϊκισμό, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι «ένα ατύχημα», που δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης και μάλιστα έκανε λόγο για διαφορετικές τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών του.

«Στελέχη του μας ενημέρωσαν ότι κορυφαίο όπλο είναι η στάση πληρωμών, δηλαδή η χρεοκοπία, φοβερή διαπραγμάτευση. Ο άλλος ανήγγειλε άμεση έξοδο της Ελλάδας από ΝΑΤΟ και ο τρίτος ζήτησε δημοψήφισμα. Τόσο ξέχασαν το σάλο από τις δηλώσεις Παπανδρέου», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Ο κ. Λαμπαβίτσας ομολογεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε. Δεν μπορείς να ζητάς λεφτά από την Ευρώπη και να μην ακολουθείς τις πρακτικές τους». Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε, ποιος κινδυνολογεί όταν ο κ.Λαμπαβίτσας παραδέχεται, ότι η χρηματοδότηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης είναι στον αέρα.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με τα μηνύματα από την μεγάλη πορεία στο Παρίσι.

«Βρέθηκα χθες στο Παρίσι, με τους περισσότερους Ευρωπαίους ηγέτες, σε μια μεγάλη και συμβολική πορεία κατά του σκοταδισμού, κατά της μισαλλοδοξίας. Μια Ευρώπη που είναι συγκλονισμένη από κύμα αναταράξεων στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις. Μια Ευρώπη που οι λαοί της ξανασκέφτονται από τη αρχή και τα θέματα ασφαλείας, μετανάστευσης, προστασίας των συνόρων της, πέρα και πάνω από θρησκείες. Σε μια Ευρώπη που σκέφτεται ξανά θέματα σεβασμού αρχών και αξιών της, που πρέπει να τα σέβονται οι πάντες.

Σε αυτή την Ευρώπη είναι σαν τις μύγες μες στο γάλα αυτοί που θέλουν να ανοίξουν τα σύνορα, να χορηγούν ιθαγένειες στον κάθε παράνομο, αντί να ελέγχουν» επισήμανε.

Παράλληλα, συνέχισε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Σε λίγο θα θέλουν, φυλακές χωρίς κάγκελα, δικαστήρια χωρίς εισαγγελείς. Μια κυβέρνηση θα πρέπει να προστατεύει τους πολίτες της, στο δικαίωμα τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και χθες στο Παρίσι, δεν φοβόμαστε βροντοφώναξαν. Σε ποιο πλανήτη ζει ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν έχουν μάτια να δουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο; Τι θα είχε συμβεί αν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ξηρό ήταν άοπλοι; Οι αστυνομικοί θα είχαν σκοτωθεί και ο Ξηρός στη γιάφκα του, θα σχεδίαζε το επόμενο χτύπημα. Αλλά σας είπα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η «χώρα είναι πολύ κοντά στο καλύτερο και πολύ κοντά στο χειρότερο» και σημείωσε ότι αυτό «θα κριθεί από την τελευταία ψήφο. Είμαστε πολύ κοντά στο να σπάσουμε το χθες του λαϊκισμού, του κρατισμού. Αυτό το χθες ζητάμε, με τη δική σας ψήφο, να το αφήσουμε πάντα πίσω, πρέπει να νικήσουμε τον λαϊκισμό για πάντα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news