Home » , , , » ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενέδρα τουρκικών μαχητικών στο ελικόπτερο του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου στα Ιμια (upd)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενέδρα τουρκικών μαχητικών στο ελικόπτερο του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου στα Ιμια (upd)

Απίστευτη επιθετική κίνηση που έλαβε ακαριαία της κατάλληλης απάντησης από ελληνικής πλευράς σημειώθηκε πριν λίγο πάνω από τα Ίμια.

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, τιμώντας τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα στην κρίση των Ιμίων, τουρκικά μαχητικά F-16, επιχείρησαν να πετάξουν επάνω από το νησί και να πραγματοποιήσουν εικονικό βομβαρδισμό στήνοντας ένα είδος ενέδρας στο ελικόπτερο του Ελληνα υπουργού!


Αμέσως εγκλωβίστηκαν από ελληνικά F-16 που είχαν απογειωθεί εγκαίρως από την 115 ΠΜ της Κρήτης!

Δεν υπήρξε εμπλοκή αφού τα ελληνικά μαχητικά είχαν προλάβει και έλαβαν θέση γύρω από τα Ιμια, ενώ "σηκώθηκαν" και άλλα ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη, αλλά οι Τούρκοι αποχώρησαν "με την ουρά στα σκέλια", αφού τα ελληνικά μαχητικά είχαν αντιληφθεί την τουρκική κίνηση και είχαν λάβει θέσεις γύρω από τα Ιμια.

Στην ουσία ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος οδήγησε σε παγίδα σήμερα τους Τούρκους. Γνώριζε ότι θα επιχειρούσαν τους συνήθεις "τσαμπουκάδες" και έιχε σε ετοιμότητα τα F-16 της Κρήτης αποφασιμένος να "καταρρίψει" εικονικά τα τουρκικά μαχητικά, κάνοντας έτσι δήλωση εθνικής κυριαρχίας σε μια καθαρά ελληνική περιοχή μετά από 19 ολοκληρα χρόνια.

Καμμιά ελληνική κυβέρνηση τόσα χρόνια δεν τολμούσε να δηλώσει την κυριαρχία της σε ένα μέρος που αποτελεί ελληνική επικράτεια και φρόντισε να "γκριζάρει" - για να μην ξεχνάμε - η κυβέρνηση Σημίτη.
"Γνωστό για τις θέσεις κατά της Τουρκίας'' χαρακτηρίζει η τουρκική εφημερίδα  Sabah τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο φτιάχνοντας κλίμα για την σημερινή ενέργεια.

Ο υπουργός συνοδευόταν στα Ιμια από τον Αρχηγό Γ.Ε.Ν Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Είναι η πρώτη φορά που Αρχηγός Γενικού Επιτελείου πάει στα Ιμια και καταθέτει στεφάνι και μπράβο του...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news