Home » » Σκληρή απάντηση Χάρρυ Κλυνν σε Γλέζο: Κουραστήκαμε να ακούμε πόσο δίκιο έχεις εσύ και πόσο ήρωας είσαι

Σκληρή απάντηση Χάρρυ Κλυνν σε Γλέζο: Κουραστήκαμε να ακούμε πόσο δίκιο έχεις εσύ και πόσο ήρωας είσαι

Με μια εξαιρετικά σκληρή επιστολή απαντά στον Μανώλη Γλέζο, ο γνωστός ηθοποιός και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ Κλυνν για τη συγγνώμη που ζήτησε από το ελληνικό λαό γιατί συνήργησε στον συμβιβασμό.
Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, και απευθυνόμενος στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, του λέει, πέραν του  ότι έχει κάνει λάθος και ότι προσπαθεί να «αγιοποιήσει» τον εαυτό του. «Εχεις κάνει λάθος και ο τρόπος που χειρίζεσαι το λάθος αυτό δε βλάπτει, ασφαλώς, τον εαυτό σου, κάθε άλλο… Τον «περνάει ένα ακόμα χέρι» στίλβουσας μονωτικής πορσελάνης, που αγιοποιεί ακόμα πιο πολύ την εικόνα του «ιερού μεταξοσκώληκα», που κανείς δε δικαιούται να τον ανακαλεί στην τάξη, να διαφωνεί με τα λεχθέντα του, και σε τελευταία ανάλυση να τον αμφισβητεί… Παρ’ όλα αυτά, αυτό που γίνεται-γίνεται, και αυτό που είναι-είναι. 

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», γράφει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τον κατηγορεί για πολιτικό ναρκισσισμό και προσθέτει: «Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς και τα χειροκροτήματα από κάποια αποστεωμένα κομουνιστοειδή κρουπούσκουλα που υπάρχουν, για να λένε μόνο ότι υπάρχουν».
«Βλάπτεις, δυστυχώς, σοβαρά την Αριστερά σύντροφε, την τραυματίζεις, κι εκεί που είναι να σηκωθεί για να σταθεί στα πόδια της, μπανγκ-μπανγκ την ξαναρίχνεις στο χώμα. Κουράστηκαν οι πολίτες να ακούνε πόσο δίκαιο έχεις εσύ και πόσο άδικο έχουν οι άλλοι… 

Πόσο «ήρωας» είσαι εσύ και πόσο δεν είναι οι άλλοι», συνεχίζει ο Χάρρυ Κλυνν και καταλήγει: «Αυτά τα λίγα είχα να σου πω σύντροφε, και πολύ θα λυπηθώ αν μάθω ότι δε σε στεναχώρησα… Πολύ θα λυπηθώ ακόμα και για την Αριστερά και για μένα και για τον Μανώλη Γλέζο».


Πηγή: Σκληρή απάντηση Χάρρυ Κλυνν σε Γλέζο: Κουραστήκαμε να ακούμε πόσο δίκιο έχεις εσύ και πόσο ήρωας είσαι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/192828/skliri-apantisi-harry-klynn-se-glezo-koyrastikame-na-akoyme-poso-dikio-eheis-esy-kai#ixzz3SVl9p9YA

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news