Home » , , » BOMBΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο Καμμένος έκοψε τον Αβραμόπουλο! Δεν φαντάζεστε ποιο μέλος της ΝΔ πρότεινε για πρόεδρο της Δημοκρατίας!

BOMBΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο Καμμένος έκοψε τον Αβραμόπουλο! Δεν φαντάζεστε ποιο μέλος της ΝΔ πρότεινε για πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Ανατράπηκε ο αρχικός σχεδιασμός του μεγάρου Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός δεν θα κάνει τελικά διάγγελμα. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο κ. Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ανακοινώσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε προφανώς λόγω εμπλοκής και αντιδράσεων στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ετσι ακυρώθηκε το διάγγελμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού - λόγω της κρισιμότητας του Eurogroup της Δευτέρας - είναι να ανακοινώσει την πρότασή του την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η πρώτη ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη. Ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και καμία ανατροπή και πως οι συζητήσεις που έγιναν την Κυριακή στο Μαξίμου, αφορούσαν αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση του eurogroup

Πρόταση-βόμβα Καμμένου για Ντόρα

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο με τον οποίο συγκυβερνά. Σύμφωνα με πληροφορίες του efimerida.gr ο υπουργός Αμυνας έκανε πρόταση-βόμβα για γυναίκα υποψήφιο στον Πρωθυπουργό. 

Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το κρατώ και αυτό» απάντησε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος και σε άλλες εισηγήσεις που έχει δεχθεί τις προηγούμενες ημέρες, όπως του Προκόπη Παυλόπουλου, του Μανόλη Δρεττάκη και της Ιωάννας Καρυστιάνη. Πάντως, συνεργάτης του κ. Τσίπρα όταν ρωτήθηκε αν έχει κατασταλάξει στην απόφασή του ο Πρωθυπουργός, απάντησε: «Εχει καταλήξει, το πρόσωπο έχει βρεθεί».

Βέτο Λαφαζάνη: Δεν στηρίζω δεξιό υποψήφιο

Αμέσως μετά μπήκε από την πλαϊνή πόρτα στο μέγαρο Μαξίμου εσπευσμένα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Λαφαζάνης και λίγο αργότερα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, όπως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Φίλης.

Είναι προφανές ότι ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να πείσει τον κ. Λαφαζάνη που έχει ισχυρές ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αντιπροτείνοντας (μέσω της Αριστερής Πλατφόρμας) πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, όπως τον Μανόλη Δρεττάκη και την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news