Home » , , , » Σκυλί προκάλεσε σοβαρό τροχαίο στην Αμφιθέα (φωτογραφίες)

Σκυλί προκάλεσε σοβαρό τροχαίο στην Αμφιθέα (φωτογραφίες)

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ανθρώπινο θύμα το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 22.15 στα όρια της Αμφιθέας με τον περιφερειακό επί της οδού Δ. Μυλωνά.
TR AMFITHEA1Ακριβώς στο ύψος της συμβολής με την Β. Παπαγεωργίου - Κωστή Παλαμά το κόκκινο BMW που οδηγούσε γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας ανέβαινε με κανονική ταχύτητα όταν στις ρόδες του μπλέχτηκε ένα μεγάλο αδέσποτο σκυλί από αυτά που δυστυχώς κυκλοφορούν κατά δεκάδες στην περιοχή.
TR AMFITHEA1TR AMFITHEA1TR AMFITHEA1Αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού του το οποίο προσγειώθηκε σε κολώνα φωτισμού που το διέλυσε κυριολεκτικά στην αριστερή πλευρά. 

Στο σημείο σταμάτησαν αμέσως διερχόμενα ΙΧ που διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος προσωρινά είχε χάσει τςι αισθήσεις του και ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έσπευσε και ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Λαμίας, καθώς αρχικά φάνηκε ότι θα ήταν δύσκολο να τον απεγκλωβίσουν.
TR AMFITHEA1 
Τελικά σε αρκετά καλή κατάσταση σε σχέση με το χτύπημα ο Δ.Κ. μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, ενώ το μεγαλόσωμο σκυλί που προκάλεσε το ατύχημα βρέθηκε σκοτωμένο κάτω από τον σπασμένο προφυλακτήρα.
TR AMFITHEA1 
Για 45 περίπου λεπτά η κυκλοφορία διακόπηκε στην οδό Μυλωνά με τα αυτοκίνητα να εξυπηρετούνται από την Κωστή Παλαμά και την Κνωσσού.

ΠΗΓΗ : www.efthia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news