Home » , , , » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Μη ξαναβάλετε αυτό το δηλητήριο στο στόμα σας, κάποιοι το χρησιμοποιούν ως φυτοφάρμακο…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Μη ξαναβάλετε αυτό το δηλητήριο στο στόμα σας, κάποιοι το χρησιμοποιούν ως φυτοφάρμακο…

Καρκίνο πίνουμε τόσα χρόνια…
Απίστευτο το τι καταναλώνουμε εδώ και καιρό και δεν έχουμε ιδέα τι κακό μας κάνουν!
Στην Ινδία χρησιμοποιούν COCA COLA και PEPSI σαν φυτοφάρμακα εφόσον αυτά είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα κανονικά φυτοφάρμακα αλλά αρκετά φθηνότερα. 
Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί πολύ απλά, η COCA COLA και η PEPSI χρησιμοποιούν σαν γλυκαντική ουσία, την επικίνδυνη για την υγεία σας τοξική ασπαρτάμη της Monsanto που αρχικά χρησιμοποιήθηκε σαν εντομοκτόνο τερμιτών.


Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ασπαρτάμης μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση. 


Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Η ασπαρτάμη, είναι ένα αποτυχημένο εμπορικά, εντομοκτόνο τερμιτών. Αν νοτίσεις (όχι με πολύ νερό) μερικά σακουλάκια ασπαρτάμης και τα τοποθετήσεις στο έδαφος κοντά σε μια μυρμηγκοφωλιά την επομένη θα βρεις ένα μικρό βουναλάκι από νεκρά μυρμήγκια. Αυτό το εντομοκτόνο το βάζεις στο σώμα σου, με την μορφή τροφής ή ροφημάτων. 
 Σε ενοχλεί το τσιγάρο και όχι η ασπαρτάμη-πτωμαΐνη της cola light γιατί σου είπαν πως το τσιγάρο σκοτώνει, ενώ η πτωμαΐνη-κόκα κόλα λάιτ κάνει καλό. Τρομάρα σου και ‘συ το ‘χαψες, έτσι, επειδή σου το είπαν, χωρίς έρευνα, χωρίς μελέτη, χωρίς γνώση.
Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από Σ.Κ.Π. Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, αλλά αιτία μεγάλης ταλαιπωρίας, κοινωνικής και οικονομικής, η τοξική μεθανόλη είναι! Ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτος, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi. 
 
Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος. Συνεχίζουν τη χρήση της και ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους. Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news