Home » , , » Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε

Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε


Γυναίκα καταγγέλλει γυναικολόγο στην Ιορδανία επειδή, όπως ισχυρίζεται, ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια καισαρικής.
Η ίδια το αντιλήφθηκε όταν η συσκευή άρχισε να δονείται.

Η 36χρονη, Ιορδανή, Hanan Mahmoud Abdul Karim εισήχθη τον Απρίλιο σε ιδιωτική κλινική γιανα γεννήσει αλλά ο γιατρός ξέχασε στην κοιλιά της το κινητό του.

Η γυναίκα και το 4,8 κιλών μωρό της βγήκαν υγιείς από το νοσοκομείο στην περιοχή Αμμάν της Ιορδανίας, ωστόσο, έπειτα από λίγες ώρες άρχισε να έχει ανυπόφορους πόνους, ενώ η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι το στομάχι της δονούταν.


Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου σε ένα πρώτο στάδιο δεν βρέθηκε τίποτα το μη φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της επέμεινε και τη μετέφερε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν την πηγή των πόνων.


Η 36χρονη υπεβλήθη σε σειρά χειρουργείων ώστε να αφαιρεθεί το κινητό τηλέφωνο. Η μητέρα της, Majeda Abdul Karim, κοινοποίησε το πρωτοφανές περιστατικό στα μέσα της χώρας και σύμφωνα με τη Daily Mail το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις.


Μάλιστα, μέλη του κοινοβουλίου, και συγκεκριμένα, ο Salim Al Bataynah ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Οι χώρες οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έθνος τους, και ταυτίζονται με τέτοια σκάνδαλα, θα πρέπει να παραιτούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας σε σχετικές δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως «η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη». Από την daily mail.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news