Home » , , » Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν έξω τις κόρες τους!

Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν έξω τις κόρες τους!

Κλείδωσαν έξω τις κόρες για να τους κόψουν τις νυχτερινές εξόδους και εκείνες έκαναν μήνυση στους γονείς τους...

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο οι δύο γονείς που κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι τους στη Μεσαρά. Για τον πατέρα η ποινή φυλάκισης είναι 10 μήνες και το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή προς 5 ευρώ την ημέρα γιατί εις βάρος του υπάρχει ήδη μία καταδίκη ενδοοικογενειακής βίας.
Στη μητέρα, ενώ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, το δικαστήριο την ανέστειλε για μία τριετία. Ο πατέρας άσκησε έφεση. Οι δύο γονείς υποστήριξαν ότι η αλλαγή κλειδαριάς ήταν απλώς μία παρεξήγηση.

Η οικογένεια ζει σε οικισμό των Μοιρών και οι σχέσεις μεταξύ του πατέρα και των δύο κοριτσιών, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα τεταμένες. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα οι καυγάδες και οι προστριβές για τις νυχτερινές εξόδους της ανήλικης κοπέλας και της αδελφής της ήταν καθημερινές.

Αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μετά από μία έξοδο και επιστρέφοντας στο σπίτι, οι δύο κοπέλες βρήκαν την κλειδαριά του σπιτιού αλλαγμένη, καθώς – όπως ισχυρίζονται – ο πατέρας τους την άλλαξε για να τις τιμωρήσει με τον τρόπο αυτό, επειδή δεν συμμορφώνονταν με την επιθυμία του να μην βγαίνουν συχνά και να καθυστερούν να επιστρέψουν.


 Οι προσπάθειες των κοριτσιών να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο δεν απέδωσαν και στη συνέχεια η μικρότερη κόρη, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, όπου αφού κατήγγειλε το γεγονός, υπέβαλε μήνυση σε βάρος των γονέων της.

Πατέρας και μητέρα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, που τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: cretapost.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news