Έφυγε ο Πέτρος Κωλέτης

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΡΟΥΜΕΛΗ NEWS ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΛΕΤΗ ΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ .

*Συγγνώμη Πέτρο που δεν κάναμε εκείνη την εκπομπή παρέα , θα ξαναβρεθούμε .
"Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και τραγουδιστής Πέτρος Κωλέτης νικημένος από τον καρκίνο.
Λάτρευε το ραδιόφωνο και το υπηρέτησε. Αγάπησε την τηλεόραση και δούλεψε σε αυτή. Ξεκίνησε ως τραγουδιστής στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα και μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄90. Ο Πέτρος Κωλέτης ήταν τελειόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών, έχοντας καθηγητή στο τραγούδι τον Μενέλαο Θεοφανίδη.
Εδώ και μερικές ώρες η είδηση του θανάτου μαθεύτηκε στους φίλους του και σελίδα του στο Facebook έχει γεμίσει με αποχαιρετιστήρια μηνύματα και τα «αντίο» εκείνων που τον αγαπούσαν. Δημοσιογράφοι, στιχουργοί, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και ένα μεγάλο αντίο γραμμένο από τη Λουκίλα Καρέρ, σύζυγο του Μίμη Πλέσσα.

Σε τελευταία του συνέντευξη είχε πει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και όχι μόνο: «Εχω καρκίνο στον πνεύμονα με μετάσταση στο συκώτι. Δεν είμαι ο μόνος στον χώρο που έχει καρκίνο. Πρόσφατα παρακολούθησα μια συνέντευξη της φίλης μου Μίρκας Παπακωνσταντίνου και ήταν σαν να άκουγα τον εαυτό μου. Και αυτή είχε περάσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και το πάλεψε και τώρα είναι καλά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την τύχη του. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως περνώντας τα χρόνια όλο και λιγότερο σου λένε ότι θα πεθάνεις από καρκίνο. Σε λίγα χρόνια θα είναι μια χρόνια αρρώστια, διότι η επιστήμη προχωράει. Η Αμερική κάνει πολύ γοργά και σημαντικά βήματα».

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις Διαχρονικά

Δημοφιλείς αναρτήσεις Μήνα

 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. RadioRoumeliNews