Τοίχοι της Καλοσύνης σε όλη την Ελλάδα

Το παράδειγμα της πρωτοπόρου Λάρισας ακολουθούν πλέον εθελοντές και σε άλλες πόλεις, τοποθετώντας κρεμάστρες, όπου οι πολίτες μπορούν να αφήσουν ρούχα και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αγία Παρασκευή

Η πρώτη κρεμάστρα στην Αγία Παρασκευή τοποθετήθηκε στον πλαϊνό τοίχο του γηπέδου "Σταύρος Κώτσης" (Γραβιάς και Σπάρτης 1) και συγκεκριμένα στο σημείο που η οδός Σπετσών συναντά την οδό Σπάρτης. Δείτε το σημείο στον χάρτη.

Ηράκλειο Κρήτης

Το μήνυμα των εθελοντών: "Ξεκίνησε και στο Ηράκλειο Κρήτης η προσπάθεια να (υπο)στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Πλέον οργανωνόμαστε, προμηθευόμαστε τα πρώτα μας υλικά (ξύλα χρώματα & γαντζάκια) και φτιάχνουμε τις κρεμάστρες μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Καλή μας αρχή λοιπόν!"


Ιωάννινα

Το μήνυμα των εθελοντών από τα Ιωάννινα: Ο τοίχος της καλοσύνης - Ιωάννινα μόλις δημιουργήθηκε!


Ετοιμάζουμε τις πρώτες δράσεις μας! Σκοπός είναι κάθε γειτονιά της πόλης μας να έχει έναν τοίχο γεμάτο προσφορά, ελπίδα, όνειρα, αγάπη και φυσικά Καλοσύνη!


Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στείλτε inbox ώστε να οργανώσουμε την πρώτη δημιουργία μας, κοινοποιήστε ή προσκαλέστε φίλους σας στη σελίδα, εφοδιαστείτε με όρεξη και δημιουργική διάθεση και ξεκινάμε!


Οι τοίχοι της πόλης μας σκοπό έχουν να προσφέρουν απέραντη καλοσύνη και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη, άστεγους, οικογένειες, ηλικιωμένους, φοιτητές, μετανάστες -Ταμπέλες περιττές καθώς η μόνη λέξη που αρμόζει είναι η λέξη Άνθρωποι! Καλή Αρχή!"

Δείτε στην παρακάτω λίστα σελίδες εθελοντών σε όλη την Ελλάδα

Ο τοίχος της καλοσύνης - Αθήνα-ΚέντροΟ τοίχος της καλοσύνης - Αθήνα-ΠεριστέριΟ τοίχος της καλοσύνης - Αθήνα - ΜαρούσιΟ τοίχος της καλοσύνης - Αθήνα-Δάφνη, ΥμηττόςΟ τοίχος της καλοσύνης - ΖωγράφουΟ τοίχος της καλοσύνης - Νίκαια - ΠειραιάςΟ τοίχος της καλοσύνης - Ανατολική ΑττικήΟ τοίχος της καλοσύνης - ΒόλοςΟ τοίχος της καλοσύνης- ΚέρκυραΟ τοίχος της καλοσύνης -ΚαστοριάΟ τοίχος της καλοσύνης - ΚοζάνηΟ τοίχος της καλοσύνης - ΝαύπλιοΟ τοίχος της καλοσύνης - ΜυτιλήνηΟ τοίχος της καλοσύνης- ΕλληνικόΟ Τοιχος της καλοσυνης - ΛαμιαΟ Τοίχος της καλοσύνης - ΚαισαριανήΟ τοίχος της καλοσύνης - ΣέρρεςΟ τοίχος της καλοσύνης - ΠάτραΟ τοίχος της καλοσύνης - ΛιβαδειάΟ τοίχος της καλοσύνης - ΚαρδίτσαΟ τοίχος της καλοσύνης - ΘεσσαλονίκηΟ τοίχος της καλοσύνης - ΕλευσίναΟ τοίχος της καλοσύνης-Παλ.ΦάληροΟ Τοιχος Της Καλοσυνης - ΖακυνθοςΟ Τοιχος της Καλοσυνης -ΜοσχάτοΟ τοίχος της καλοσύνης - ΧανιάΟ τοίχος της καλοσύνης- ΔράμαΟ τοίχος της καλοσύνης-ΡόδοςΟ τοιχος της καλοσυνης Ιεράπετρα the wall of kindnessΟ τοίχος της καλοσύνης - Κορινθος


Δημοφιλείς αναρτήσεις Διαχρονικά

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ροή Ειδήσεων

Τι σημαίνουν τα λόγια του Ιησού «η πίστη σου σε έσωσε»;

Ένας τρόπος, με τον οποίο πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα θαύματα χωρίς να «υποχρεωθούν» να πιστέψουν ότι υπάρχει Θεός (γιατί αυτό θ...

 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. RadioRoumeliNews