Home » , , » Αναγκαστική προσγείωση καναντέρ στα Δερβενοχώρια! Άρπαξε φωτιά ο κινητήρας την ώρα που οι πιλότοι μάχονταν με την πυρκαγιά!

Αναγκαστική προσγείωση καναντέρ στα Δερβενοχώρια! Άρπαξε φωτιά ο κινητήρας την ώρα που οι πιλότοι μάχονταν με την πυρκαγιά!



- Έπεσε πυροσβεστικό αεροσκάφος που επιχειρούσε στη φωτιά στα Δερβενοχώρια
- Οι πιλότοι έκαναν αναγκαστική προσγείωση νοτιοδυτικά της πυρκαγιάς, στην ευρύτερη περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε στον αριστερό κινητήρα
- Μετά την πτώση το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες - Τραυματίστηκαν οι πιλότοι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους
- Ο ένας έχει χτυπήσει στη μέση αλλά είναι σε θέση να κινηθεί
- Πρόκειται για καναντέρ CL-215, τα οποία θεωρούνται "γερασμένα"

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής (26.06.2016) όταν πυροσβεστικό αεροσκάφος που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα Δερβενοχώρια έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής στα νοτιοδυτικά της πυρκαγιάς, η οποία μαίνεται από το βράδυ του Σαββάτου (25.06.2016) κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι δυο πιλότοι του καναντέρ είναι σώοι. Έχουν τραυματιστεί αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβει, καθώς και συνεργείο της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα διερευνήσει τα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης. Οι πιλότοι θα μεταφερθούν προληπτικά στο 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news