Home » , , , , » Ομολόγησε ο δράστης του άγριου φονικού της παιδοψυχίατρου

Ομολόγησε ο δράστης του άγριου φονικού της παιδοψυχίατρου


Μετά από πολύωρη ανάκριση ο 38χρονος Χ.Μ. ο οποίος είχε προσαχθεί από χθες το μεσημέρι στην Ασφάλεια Λαμίας ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του να αφαιρέσει με μοναδική αγριότητα τη ζωή της παιδοψυχίατρου, Θώμης Κουμπούρα.

Ο δράστης που εκμεταλλεύτηκε τη φιλοξενία της Λαμιώτισσας γιατρού ακολούθησε για πολλή ώρα την τακτική του «δεν ξέρω δεν είδα» ακολουθώντας παραληρηματική αφήγηση, ωστόσο τις πρωινές ώρες και έχοντας καταθέσει ένα σωρό ασυναρτησίες άρχισε να παραδέχεται το έγκλημα.
Γνώριζε βέβαια ότι είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία που είχε αφήσει στα νύχια του θύματος από την πάλη που προηγήθηκε. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Θώμη έφερε τουλάχιστον 15 μαχαιριές, εκ των οποίων οι τρεις, δύο στο λαιμό και μία στο στήθος, ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιάκο αυτές που έκοψαν το νήμα της ζωής της άτυχης επιστήμονα.
Επίσης στο θύμα βρέθηκαν κι άλλες εκδορές πιθανόν από χτύπημα, μπουνιά ή κάτι τέτοιο, δείγμα ότι προηγήθηκε «μάχη» πριν ο δολοφόνος καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα. 

Ο Χ.Μ. και από όσα έχει ο ίδιος αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα, αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά του, που ορισμένοι μπορούν να αποδίδουν στο πάθος του για ελληνική «δικαιοσύνη», παρουσίαζε προβληματική συμπεριφορά, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα, ωστόσο έβαλε στην κατάθεση του ότι «μάλλον εγώ το έκανα», στοιχείο που ήταν αρκετό να εκδοθεί ένταλμα ώστε η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη. 

Η καταγωγή του είναι από τους Σοφάδες Καρδίτσας όπου και εκεί η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Πρωτοστάτησε στα μπλόκα του περασμένου Γενάρη στη Θεσσαλία, ενώ ήταν αρχηγικό μέλος στην «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα. Ο τελευταίος βιάστηκε μάλιστα να τον αποκηρύξει κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύτηκε την πολιτική κίνηση για να πουλάει μαντζούνια (βότανα).
Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν πάντως ακόμη αρκετό δρόμο προκειμένου να δέσουν την υπόθεση και να αποδοθεί η δέουσα δικαιοσύνη καθώς η υπόθεση έχει πολλές παραμέτρους και τα «παράθυρα» είναι αρκετά.
Σημειώνουμε τέλος τη λεπτομέρεια ότι ο δράστης – σύμφωνα και με την ομολογία του – της στυγερής δολοφονίας επικοινώνησε από το τηλέφωνο του θύματος σε φιλικά του πρόσωπα και από το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα αποκαλυφθεί αν αυτά τα τηλεφωνήματα, που έγιναν με πλήρη νηφαλιότητα, ήταν πριν ή μετά την αποτρόπαια πράξη του.

ΠΗΓΗ www.efthia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news