Home » , , , » Η ιατροδικαστική έρευνα «δένει» το δολοφόνο της Θώμης

Η ιατροδικαστική έρευνα «δένει» το δολοφόνο της Θώμης

Ανάστατη και σοκαρισμένη η κοινωνία της Λαμίας περιμένει να μάθει το γιατί και το ποιος σήκωσε το χέρι για να κόψει το νήμα της ζωής της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Η 45χρονη γνωστή για την ποικίλη επιστημονική και κοινωνική δράση της βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/12) μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον αδερφό της Κώστα.

Αρχικά κανείς δεν πίστευε ότι ήταν δολοφονία. Η Θώμη με τον χαρακτήρα της δεν μπορούσε να έχει εχθρούς. Όχι που να φτάνουν στο σημείο να της αφαιρέσουν τη ζωή με τόση αγριότητα. 

Το άψυχο σώμα της Θώμης βρέθηκε πεσμένο από το κρεβάτι, καθώς μόνο από τα γόνατα και πάνω ακουμπούσε σε αυτό, ήταν μπρούμυτα και έφερε βαθιά κοψίματα στο λαιμό και το στήθος πιθανότατα από μαχαίρι που δε βρέθηκε.

Από τη στιγμή που το φονικό όπλο δεν εντοπίστηκε στην έρευνα των διωκτικών αρχών, αλλά και το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε μόλις σήμερα το μεσημέρι στον Πειραιά, δεν μπορούσαν να βεβαιωθεί πόρισμα για τον ένοχο, που οι πληροφορίες θέλουν να έχει εντοπισθεί και να απομένει μόνο το δέσιμό του με το φονικό. 


Όπως σημειώνουν οι οικείοι της περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα στα βασανιστικά ερωτήματά και τα γιατί; «Ποιος μπορεί να ήθελε το κακό μιας τέτοιας γυναίκας. 

Ενός ανθρώπου που μόνο έδινε», ψέλλιζε ο αδερφός της Σάββας που με αξιοπρέπεια όπως κι όλη η οικογένεια περιμένουν τα επίσημα πορίσματα χωρίς κορώνες και ακραίες συμπεριφορές για να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει.

Αυτή την ώρα η σορός της αξιαγάπητης Θώμης επιστρέφει στη Λαμία προκειμένου να αναπαυθεί στην τελευταία της κατοικία. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στον Άγιο Αθανάσιο Λαμίας, στην ενορία που μεγάλωσε και την πρωτογνωρίσαμε κοριτσάκι.

www.efthia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news