Home » , , , » Στάθης Ψάλτης: «Του είπαν "πρέπει να σταματήσεις", απάντησε "πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο;"»

Στάθης Ψάλτης: «Του είπαν "πρέπει να σταματήσεις", απάντησε "πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο;"»

Ένα συγκλονιστικό αντίο και μια αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη. Ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών νικημένος από τον καρκίνο, δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος καλλιτέχνης αλλά και ένας μεγάλος άνθρωπος.

Μια απάντηση του Στάθη Ψάλτη όταν του είπαν πως έπρεπε να σταματήσει τις περιοδείες γιατί η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και χρειαζόταν ξεκούραση, το αποδεικνύει. Τη φέρνει στο φως η ηθοποιός Μαρία Κανελοπούλου, με ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, με το οποίο αποχαιρετά τον Στάθη Ψάλτη.

Θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Στάθη Ψάλτη στο θέατρο αλλά και την τελευταία "είδηση" όπως λέει, που είχε για εκείνον. Όταν τον συμβούλευσαν πως έπρεπε να σταματήσει την περιοδεία με το τελευταίο θεατρικό στο οποίο συμμετείχε, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: "Δε γίνεται, πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο;".

Έγραψε η Μαρία Κανελλοπούλου:

Είδα τον Στάθη Ψάλτη, για πρώτη φορά στο Θέατρο Πάρκ,δεν θυμάμαι ούτε την χρονιά, ούτε τον τίτλο της επιθεώρησης...
(Επιθεώρηση ήταν...)
Θυμάμαι όμως τον Στάθη Ψάλτη σε ένα καταπληκτικό νούμερο του αξέχαστου Μπόστ, όπου κάποιος πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας προλαβαίνει να περιγράψει το τι συμβαίνει στους ορόφους που "διασχίζει" πέφτοντας....
Και σκέφτηκα τότε θυμάμαι, πως αυτό πρέπει να απαθανατιστεί, να αποτυπωθεί σε φίλμ και να διδάσκεται στο κεφάλαιο "ρυθμός". Ρυθμός καταιγιστικός και χιούμορ και άρθρωση και σκηνική χαρά-μια αξέχαστη εμπειρία!!!
Αυτή ήταν η πρώτη φορά.
Η τελευταία "είδηση" που είχα για τον Στάθη Ψάλτη, ήταν πως άν και η αρρώστια του είχε προχωρήσει πολύ, αυτός εξακολουθούσε να εργάζεται....
Περιοδεία...
Οταν του είπαν "Στάθη πρέπει να σταματήσεις, να ξεκουραστείς" εκείνος απήντησε: "Δε γίνεται-πώς θα αφήσω τόσους ανθρώπους στο δρόμο;"
Αυτά τα δύο θα κρατήσω από τον Στάθη Ψάλτη και θ' αφήσω τους μικρόψυχους ξερόλες να ξερνάνε χολή και "κριτικές"-μιας και οι ίδιοι προφανώς κατάφεραν να κάνουν όλα όσα ονειρεύτηκαν...
Στο καλό Στάθη...


 http://www.newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news