Home » , » Δολοφόνος κλόουν σκότωσε τη σύζυγο και παντρεύτηκε τον άνδρα της μετά από 12 χρόνια

Δολοφόνος κλόουν σκότωσε τη σύζυγο και παντρεύτηκε τον άνδρα της μετά από 12 χρόνια

Το 1990 εκτέλεσε τη 40χρονη αντίζηλό της, το 2002 παντρεύτηκε τον εραστή της στο Λας Βέγκας και μέχρι το 2017 τρομοκρατούσε τα παιδιά της περιοχής φορώντας την ίδια στολή του εγκλήματος

Μία απίστευτη, σε όλη της τη διάσταση, ιστορία φόνου αποκαλύφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Δολοφόνος κλόουν» σκότωσε μία γυναίκα και μετά από 12 χρόνια, παντρεύτηκε τον άντρα της, με τον οποίο διατηρούσε πολύχρονη σχέση.


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βιρτζίνια, η 54χρονη σήμερα Sheila Keen Warren, ντύθηκε πριν από 27 χρόνια, το 1990, κλόουν και αφού επιτέθηκε στη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε κρυφή ερωτική επαφή, την πυροβόλησε και τη σκότωσε. Η «δολοφόνος κλόουν» φόρεσε πορτοκαλί περούκα, έβαψε λευκό το πρόσωπό της, τα χείλια της κόκκινα και οδήγησε με το λευκό Κράισλερ μέχρι την κατοικία της Marlene και του Michael Warren, στο Wellington της Βιρτζίνια.

Η Μαρλέν, σε ηλικία 40 χρόνων την εποχή εκείνη, άνοιξε την πόρτα, περπατώντας μαζί με τον 21χρονο γιο της και τους φίλους του, οι οποίοι έφευγαν από το σπίτι. Τότε εμφανίστηκε η γυναίκα που ήταν ντυμένη κλόουν, κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο κλόουν έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη 40χρονη γυναίκα.
Ο ήχος του πυροβολισμού ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, με συνέπεια ο 21χρονος να επιστρέψει και να διακρίνει τον κλόουν την ώρα που απομακρυνόταν. Κάλεσε αμέσως το 911. Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και άρχισε να αναζητεί το λευκό Κράισλερ, αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Την ώρα της δολοφονίας, ο πατριός του και «Μήλον της Έριδος», βρισκόταν καθ' οδόν για το καζίνο του Μαϊάμι. Η 40χρονη Μαρλέν απεβίωσε δύο ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν το λευκό Κράισλερ, αλλά κανένα δείγμα από DNA, ώστε να το συνδέσουν με τον ύποπτο δολοφόνο. Δεν βρέθηκαν επίσης αποτυπώματα, ούτε το όπλο του εγκλήματος. Βρήκαν ωστόσο ποροτκαλί τρίχες, από την περούκα του κλόουν. Όπως αποδείχθηκε, το Κράισλερ ήταν κλεμμένο, από τη μάντρα αυτοκινήτων του Michael Warren, στην επιχείρηση του οποίου εργαζόταν η 27χρονη ερωμένη.

Δώδεκα χρόνια μετά, το 2002, ο σύζυγος και η ερωμένη του παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Το ζεύγος Warren είχε προβλήματα, καθώς η Μαρλέν είχε αποκαλύψει στους συγγενείς της ότι θέλει να χωρίσει με τον Μάικλ, αλλά φοβάται πως θα τη σκοτώσει. Ο σύζυγος τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά όχι για τη δολοφονία της γυναίκας, αλλά για απάτες.

Μετά από 27 χρόνια έρευνας, ωστόσο, η αστυνομία κατάφερε να βρει νέα στοιχεία και να αποκαλύψει τη δράση και το σχέδιο της Sheila Keen Warren, η οποία θα μείνει στην ιστορία ως η «δολοφόνος κλόουν του Wellington. Η γυναίκα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αστυνομίας όταν τα επόμενα χρόνια ντυνόταν κλόουν με την ίδια στολή που χρησιμοποίησε στη δολοφονία της συζύγου, τρομοκρατώντας τα παιδιά της περιοχής.

 http://www.protothema.gr/world/article/717684/dolofonos-klooun-skotose-ti-suzugo-kai-padreutike-ton-andra-tis-meta-apo-12-hronia/

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news