Σίγησε ο Βήμα FM



Από χθες τα ξημερώματα ο «Βήμα FM» δεν εκπέμπει, στη συχνότητα έπεσε «μαύρο». Εκοψαν το ρεύμα με αποτέλεσμα στους 99,5 να μην ακούγεται τίποτε. Οι λίγοι εργαζόμενοι του σταθμού, τεχνικοί και παραγωγοί-δημοσιογράφοι, παραμένουν απλήρωτοι από 5 έως 10 μήνες.

Ναι μεν ο «Βήμα FM» έχει περάσει στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά βρίσκεται υπό ειδικό καθεστώς, δεν είναι σαν τα «Νέα» και το «Βήμα». Βλέπετε, ο «Βήμα FM» ανήκε σε θυγατρική εταιρεία του ΔΟΛ. Αυτό σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης την απέκτησε με όλα της τα βάρη. Ετσι, ενώ τον ΔΟΛ (μητρική εταιρεία) τον πήρε καθαρό, μόνο το ενεργητικό του δηλαδή, τις θυγατρικές του ΔΟΛ τις αγόρασε μαζί με το παθητικό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έλεγξαν οι σύμβουλοι του κ. Μαρινάκη, ο «Βήμα FM» βρέθηκε να χρωστάει πολλά εκατομμύρια. Εμπαινε μέσα περίπου 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο αλλά τα στοιχεία είναι πλασματικά μια και, όπως φαίνεται, ο Σταύρος Ψυχάρης έκανε διάφορα «κόλπα» ανάμεσα στη μητρική εταιρεία (ΔΟΛ Α.Ε.) και τη θυγατρική (ΒΗΜΑ FM Α.Ε.). Σκεφτείτε πως ο «Βήμα FM» πλήρωνε ενοίκιο στο «Βήμα» για το στούντιο που ήταν στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου! Και μάλιστα υπέρογκο.

Ο Γιώργος Δήμας, δεξί χέρι του Μαρινάκη, αποκάλυψε στην τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας πως θα έπρεπε η εταιρεία να πληρώσει πολλά εκατομμύρια βάζοντας απλώς το κλειδί στην πόρτα. Το ραδιόφωνο λοιπόν είναι μεγάλο βάρος για τον όμιλο με αποτέλεσμα η Alter Ego να το αφήνει να σβήσει.

Σαν να το εγκαταλείπει και ας χάσει και τη συχνότητα. Αλλωστε, σε μερικούς μήνες που θα γίνει η αδειοδότηση των ραδιοφώνων θα μπορέσει να διεκδικήσει, αν θέλει, άλλη συχνότητα, καθαρή και χωρίς χρέη. Και οι εργαζόμενοι που θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους; Η Alter Ego τούς διαβεβαίωσε πως θα ήθελε να τους ξεπληρώσει, αλλά αυτό δεν γίνεται διότι, αν το κάνει, είναι σαν να αναλαμβάνει τα βάρη του «Βήμα FM».

Οπότε το αφήνει να βυθιστεί. «Είναι ξεκάθαρο σε όλους πλέον γιατί βγήκε μπροστά» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέει η ΕΤΕΡ στην ανακοίνωσή της. «Για να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση, για να εξαφανίσει ένα μεγάλο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο, για να φιμώσει τη φωνή του «Bήμα 99,5». Ζήλεψε, φαίνεται, τη δόξα του μπαταχτσή προηγούμενου ιδιοκτήτη του σταθμού».

www.efsyn.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news