Home » , , , , , , , » Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Καταψήφισε την κυβέρνηση ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Ρήγμα στην συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ - Με το χέρι στην καρδιά και κάνοντας τον σταυρό του ο βουλευτής ψήφισε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης

Μία απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψήισε την κυβέρνηση ψηφίζοντας «ναι» στην πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης. Το «ναι» του Δημήτρη Καμμένου, με το οποίο ο βουλευτής συντάχθηκε με την άποψη της ΝΔ, χειροκροτήθηκε θερμά από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Αφού άκουσε το όνομά του και απάντησε «ναι», δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι καταψηφίζει την κυβέρνηση, ο Δημήτρης Καμμένος έκανε τον σταυρό του, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Αμέσως μετά την καταψήφιση της κυβέρνησης από τον Δημήτρη Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Β' Πειραιώς από την Κοιοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Κυβερνητικός αξιωματούχος για διαγραφή Καμμένου: «Εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής»




«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας» υπογραμμίζει ο αξιωματούχος Κυβερνητικός αξιωματούχος κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή, σημείωσε: «Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας. Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογράμμιζε ο ίδιος αξιωματούχος, που κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής».

Σβίγκου για διαγραφή Δ. Καμμένου: «Μάλλον άργησε κιόλας»

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».



Οι ΑΝΕΛ κινούν τη διαδικασία προκειμένου να μην παραμείνει αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δ. Καμμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου να μην παραμείνει ο βουλευτής Δημήρης Καμμένος στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news