Home » , , , , , , » Πνίγεται στα... απόνερα των Πρεσπών η κυβέρνηση: Αποδοκιμασίες για ΣΥΡΙΖαίους και ΑΝΕΛίτες σε όλη τη χώρα

Πνίγεται στα... απόνερα των Πρεσπών η κυβέρνηση: Αποδοκιμασίες για ΣΥΡΙΖαίους και ΑΝΕΛίτες σε όλη τη χώρα

Τελευταίοι «στόχοι», ο Σταύρος Κοντονής και η Έλενα Κουντουρά, που δέχτηκαν αποδοκιμασίες από ομάδες πολιτών σε Γιαννιτσά και Χανιά - Τους αποκαλούν «προδότες» μετά τη συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ - Κοντονής: Με αποδοκίμασαν ακροδεξιοί επώνυμοι της ΝΔ και νεοναζί της ΧΑ

Στα «απόνερα» της συμφωνίας των Πρεσπών... πνίγεται η κυβέρνηση, με υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να αποδοκιμάζονται από ομάδες πολιτών, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Τελευταία, χρονικά, παραδείγματα, αυτά του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, που δέχτηκαν άγριες αποδοκιμασίες από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά. Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουουου» και να τους αποκαλεί «προδότες».

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο, όπου διακρίνεται η κυρία Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.


«Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά

Αποδοκιμασίες και στην Έδεσσα

Όπως μεταδίδει το Voria.gr, μετά τα Γιαννιτσά, ο κ. Κοντονής και η κυρία Τζάκρη επισκέφθηκαν την Έδεσσα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνάντηση με δικαστικούς.

Ένταση σημειώθηκε και εκεί όταν ομάδα πολιτών προσπάθησε να επιδώσει επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ τους απαγόρευσαν την είσοδο, ενώ κατά την αποχώρηση του υπουργού οι πολίτες τραγουδούσαν το Μακεδονία Ξακουστή.

Κοντονής: Με αποδοκίμασαν ακροδεξιοί επώνυμοι της ΝΔ και νεοναζί της ΧΑ

Ακροδεξιά επώνυμα στελέχη της ΝΔ και μέλη νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που αποδοκίμασαν σήμερα στα Γιαννιτσά τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, επισημαίνει ο τελευταίος σε δήλωσή του, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αλλά και δημιουργίας πολιτικής σύγχυσης.

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής, στην όλη προσπάθειά του να κάνει το «μαύρο άσπρο», δεν παραλείπει να αναφερθεί σε πανικό, τον οποίο βρίσκεται τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και το κόμμα της ΝΔ, μετά «τις αποκαλύψεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η Δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί».

Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παραλείπει να καταδείξει με το περίσσιο πολιτικό του ανάστημα, επισημαίνοντας ότι «οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».

Αναλυτικότερα, το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Κοντονή έχει ως εξής: «Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η Δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί. Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».

Τζάκρη: Η ΝΔ συμπράττει σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή

Για... «show που δόθηκε από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ» κάνει λόγο η Θεοδώρα Τζάκρη σε δήλωσή της για τα σημερινά γεγονότα και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την επίσκεψή της στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά στη δήλωσή της αναφέρει:
«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με την Χρυσή Αυγή.

​Το show που δόθηκε από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».

download__3_
Διαμαρτυρία πολιτών κατά την αποχώρηση Κοντονή στην Έδεσσα - Voria.gr


Το κλίμα αποδοκιμασίας κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γενικευμένο.

Λάρισα: Αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο

Αποδοκιμασίες δέχτηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι αποδοκιμασίες που ακούγονταν έντονα από το ακροατήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, διέκοψαν τον γνωστό για την αγροτοσυνδικαλιστική του δράση Λαρισαίο, που αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από το βήμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο να πάρει πίσω την υπογραφή του, εννοώντας την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή.

Αποδοκίμασαν την Κουντουρά στα Χανιά
Χθες, δημιουργήθηκε ένταση έξω από τα καινούργια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος όσον αφορά στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ενώ αποδοκίμασαν την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, καθώς και μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά την είσοδό τους στα γραφεία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news