Home » , , » Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους της Μάνδρας

Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους της Μάνδρας


Άλλη μια νύχτα αγωνίας αναμένεται να περάσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, που για δεύτερη μέρα σήμερα είδαν ορμητικά νερά και λάσπες να καταστρέφουν τις περιουσίες τους.


Η κακοκαιρία «Νεφέλη» σαρώνει από τη Δευτέρα την Αττική, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα τόσο στην πολύπαθη Μάνδρα όσο και άλλα σημεία της Αττικής. 

Λάσπη και ορμητικοί χείμαρροι στη Μάνδρα, το απόγευμα της Τετάρτης 

Από το μεσημέρι και μετά, η Πυροσβεστική δέχτηκε 35 κλήσεις για παροχή βοήθειας από τις περιοχές Μάνδρας και Μαγούλας, κυρίως από ανθρώπους που ζητούσαν βοήθεια για να απομακρυνθούν από σπίτια, μαγαζιά, αυτοκίνητα ή και χώρους εργασίας.

Ευτυχώς, όμως, δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Την ίδια ώρα, από τις δύο αυτές περιοχές πραγματοποιήθηκαν και 90 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.
Οι εικόνες από την περιοχή της Μάνδρας είναι για άλλη μια φορά αποκαρδιωτικές… Δρόμοι «ποτάμια» και λασπόνερα μέσα σε καταστήματα και σπίτια.

Χείμαρρος «έκοψε» στα δύο τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ορμητικός χείμαρρος «έκοψε» στα δύο τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 29ο χιλιόμετρο, δημιουργώντας ουρές και προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.
Κλειστά παρέμειναν για αρκετή ώρα και τα διόδια της Ελευσίνας. Μετά από περίπου δύο ώρες ταλαιπωρίας για τους οδηγούς, η κυκλοφορία στη νέα εθνική άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά.
Πλημμύρισε, επίσης, και η παλαιά εθνική, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν αρκετοί οδηγοί. Η τροχαία διέκοψε και σε αυτό το σημείο την κυκλοφορία.
Προβλήματα σημειώθηκαν και στην Αττική Οδό αλλά και την Πειραιώς, από τη Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news