Home » , , , » Έρχεται ο Ορέστης - Χιόνια, καταιγίδες, δυνατοί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχεται ο Ορέστης - Χιόνια, καταιγίδες, δυνατοί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Με… «βάσανα» ξεκινά η εβδομάδα, μιας και ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται να είναι προβληματικός με τον «Ορέστη» να… επελαύνει.
Μάλιστα ακόμα δεν έφτασε στη χώρα μας και άρχισε τα… κόλπα, αφού άλλαξε τελευταία στιγμή την πορεία του. Έτσι, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένονται βροχές, καταιγίδες δυνατοί άνεμοι ακόμα και χιόνια! Όλα αυτά φυσικά θα συνοδεύονται και από «βουτιά» του υδράργυρου.
Το κέντρο του χαμηλού βαρομετρικού κινείται πάνω από τη Νότια Ιταλία και τη Σικελία, μία κίνηση που θα έχει ως αποτέλεσμα τα εντονότερα φαινόμενα να επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο και τη δυτική και νότια χώρα. 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα αναμένονται μετά το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, ενώ μέχρι το βράδυ θα επηρεασθούν και περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Πολύ ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο. Την Τρίτη τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται σε περιοχές του Ιονίου, της Πελοποννήσου και από αργά το βράδυ και στην Κρήτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news