Home » , , , , , » Αναζητούν τους φυσικούς αυτουργούς της έκρηξης παρακάμπτοντας τους ηθικούς

Αναζητούν τους φυσικούς αυτουργούς της έκρηξης παρακάμπτοντας τους ηθικούς

Πέρα από την αυτονόητη και ενίοτε γραφική έκφραση συμπαράστασης των κρατούντων (κάτι σαν υποχρέωση) προς τους εργαζομένους του ΣΚΑΪ, μερικές ψύχραιμες σκέψεις δεν βλάπτουν.

Εκείνοι που τοποθέτησαν τη βόμβα δεν ήθελαν θύματα. Εάν ήθελαν, θα τα είχαν. Συμβολικό μπορεί να χαρακτηριστεί περισσότερο το χτύπημα, εφόσον φρόντισαν τρία τέταρτα νωρίτερα να ειδοποιήσουν με τηλεφώνημα στη «Ζούγκλα» για την επικείμενη έκρηξη.

Οι Πορτοσάλτιες κι όχι μόνον προσπάθειες να εμφανιστεί ως αιτία του χτυπήματος η κριτική την οποία ασκεί ο συγκεκριμένος σταθμός στην κυβέρνηση στερούνται σοβαρότητας.

Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι οι βομβιστές στην προκήρυξή τους θα ασκήσουν δριμύτερη κριτική από εκείνη του ΣΚΑΪ κατά των κυβερνώντων. Η πολιτική σπέκουλα χτυπημάτων τα οποία υπάρχει κίνδυνος να αποτελούν την έναρξη ενός νέου επικίνδυνου κύκλου βίας μόνο θετικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχει κυβέρνηση που δεν αντιμετώπισε τέτοιου είδους χτυπήματα κατά τη διάρκεια της θητείας της και σίγουρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση που δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί παρόμοιες καταστάσεις.

Ένας λόγος παραπάνω για να επικρατήσει ψυχραιμία από όλες τις πλευρές και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Γιατί η βία είναι συνήθως αποτέλεσμα αλόγιστης και ανούσιας αντιπαράθεσης νοσηρών πολιτικών μηχανισμών, η οποία διογκώνεται εν όψει εκλογών.

Ψύχραιμα λοιπόν, όταν οι ζημιές περιορίζονται μόνον στα τζάμια...

https://www.zougla.gr/politiki/article/anazitoun-tous-fisikous-aftourgous-tis-ekriksis-parakamptontas-tous-i8ikous

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news