Home » , , , , » Φθιώτιδα: Έσωσαν αγνοούμενο εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας

Φθιώτιδα: Έσωσαν αγνοούμενο εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 5:00' το απόγευμα της Παρασκευής (4/1) στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, για περιστατικό αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σεραφείμ Μώλου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, Αιγύπτιος εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιέργεια, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, προσπάθησε με ένα βαρκάκι να πραγματοποιήσει κάποια εργασία εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής και χιονοθύελλας με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χαθεί!

Για τον εντοπισμό του, κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη του Λιμενικού, καθώς και ιδιωτικά αλιευτικά που χτένισαν τη θάλασσα, παρά τους παγωμένους θυελλώδεις ανέμους και το χιόνι, ενώ είχε και περιορισμένη ορατότητα.

Τελικά για καλή του τύχη, η επιμονή των Λιμενικών με επικεφαλής τον Λιμενάρχη Στυλίδας Στέφανο Καλαμίδα, που συντόνιζε την επιχείρηση διάσωσης, έφερε αποτέλεσμα, καθώς τον εντόπισαν γατζωμένο με ένα σχοινί πάνω σε ένα μπιτόνι να επιπλέει πάνω στα κύματα!

Σύμφωνα με το χρόνο που χάθηκε, ο άνθρωπος κατάφερε να παλέψει για περισσότερο από μία ώρα με τα παγωμένα νερά και εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής να κατορθώσει να παραμείνει ζωντανός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news