Home » » Η Αίγυπτος φλέγεται!!!

Η Αίγυπτος φλέγεται!!!

Η οργή του αιγυπτιακού λαού εναντίον της κυβέρνησης Μουμπάρακ έχει κατακλύσει τις πόλεις της Αιγύπτου, οι δρόμοι θυμίζουν εμπόλεμες ζώνεςοι εξεγερμένοι διαδηλώνουν περιφέροντας πτώματα, ο στρατός με άρματα μάχης έχει κληθεί να επιβάλλει την τάξη και οι τραυματίες αυξάνονται συνέχεια, με το Reuters να κάνει λόγο για 870!

Τα γραφεία του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος στο Κάιρο, έχουν τυλιχθεί στις φλόγες λίγη ώρα αφότου τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας που κήρυξε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, ενώ διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν και στο κτήριο της κρατικής τηλεόρασης στο Κάιρο αλλά εμποδίστηκαν από δυνάμεις του στρατού.

Επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι γραφεία του κόμματος σε άλλες πόλεις πυρπολήθηκαν ή δέχτηκαν επιθέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πυρπολήθηκαν και πολλά αστυνομικά τμήματα της χώρας, ενώ τανκς κατέφτασαν στην πόλη του Σουέζ και στο Κάιρο για να διαλύσουν τα πλήθη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο στρατός άνοιξε πυρ όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανέβουν πάνω στα άρματα που βγήκαν στους δρόμους για να επιβάλουν την απαγόρευση κυκλοφορίας.
 
cosmo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news