Home » , , , , » ΣΟΚ !!! Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ !!! ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜMΕΝΟΣ ?

ΣΟΚ !!! Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ !!! ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜMΕΝΟΣ ?
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE :

Ο Πρόεδρος Πούτιν έδωσε σήμερα αυστηρή "εντολή δράσης» στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας "για μαζική στρατιωτική επίθεση» κατά της Σαουδικής Αραβίας, σε περίπτωση που η Δύση επιτεθεί στη Συρία.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν εξοργίστηκε μετά από συνεδρίαση στις αρχές Αυγούστου με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Bandar bin Sultan, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι εάν η Ρωσία δεν αποδεχτεί την ήττα της Συρίας, η Σαουδική Αραβία θα απελευθερώσει Τσετσένους τρομοκράτες, που είναι υπό τον έλεγχο της, για να προκαλέσουν μαζικό θάνατο και χάος κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν 7 με 23 Φεβ. 2014 στο Σότσι της Ρωσίας. 

Η Λιβανέζικη εφημερίδα As-Safir επιβεβαίωσε αυτή την ''απίστευτη'' απειλή κατά της Ρωσίας, λέγοντας ότι ο Πρίγκιπας Μπαντάρ δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση ναυτικής βάσης της Ρωσίας στη Συρία, αν το καθεστώς Άσαντ ανατραπεί, αλλά και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι θα προκαλέσει τρομοκρατικές επιθέσεις στο Winter της Ρωσίας,στην  Ολυμπιάδα στο Σότσι, αν δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο Πρίγκιπας Μπαντάρ δήλωσε τα εξής: 

«Μπορώ να σας δώσω μια εγγύηση για την προστασία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο έτος.

 Οι ομάδες της Τσετσενίας που απειλούν την ασφάλεια των παιχνιδιών ελέγχεται από εμάς. (Ο Πρίγκιπας Bandar πήγε για να πει ότι οι Τσετσένοι που δραστηριοποιούνται στη Συρία ήταν ένα εργαλείο πίεσης που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια off)

"Αυτές οι ομάδες δεν μας τρομάζουν. Εμείς τα χρησιμοποιούν στο πρόσωπο του συριακού καθεστώτος, αλλά δεν θα έχουν κανένα ρόλο στο πολιτικό μέλλον της Συρίας ». 

Λονδίνο είναι η Telegraph News Service περαιτέρω ανέφερε σήμερα ότι η Σαουδική Αραβία έχει κρυφά προσφέρει τη Ρωσία μια σαρωτική συμφωνία για τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου και τη διασφάλιση συμβάσεων παροχής φυσικού αερίου της Ρωσίας, εάν το Κρεμλίνο υποστηρίζει μακριά από το καθεστώς Άσαντ στη Συρία, μια προσφορά Πούτιν απάντησε λέγοντας "  

Η θέση μας για Άσαντ δεν θα αλλάξει ποτέ. Πιστεύουμε ότι το συριακό καθεστώς είναι ο καλύτερος ομιλητής εκ μέρους του συριακού λαού, και όχι εκείνες του ήπατος eaters 

"Ο Πούτιν είπε αναφερόμενος στο βίντεο, που δείχνει ένα ανταρτών Τζιχάντ τρώει την καρδιά και το συκώτι της Συρίας στρατιώτη (VIDEO SHOCK )


 *********************************

, και η οποία πρίγκιπα Bandar σε σειρά του προειδοποίησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει "καμία διαφυγή από τη στρατιωτική επιλογή" αν η Ρωσία αρνηθεί το κλαδί ελιάς.wwz3Κρίσιμη να σημειωθεί, και όπως είχε προηγουμένως αναφερθεί στην 28η Ιανουαρίου 2013, την έκθεση μας "σχέδιο του Obama για Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο ζαλίζει τη Ρωσία," η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) επιβεβαίωσε την εγκυρότητα των hacked κυκλοφορήσει emails της βρετανικής εταιρείας που εδρεύει άμυνας, Britam Άμυνας και εντυπωσιακά προειδοποίησε το καθεστώς Ομπάμα ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων εναντίον τόσο της Συρίας και του Ιράν σε μια κίνηση Ρώσοι ειδικοί νοημοσύνης προειδοποίησε θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Σύμφωνα με αυτή την έκθεση του FSB, Britam Άμυνας, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές μισθοφορικών δυνάμεων στον κόσμο, ήταν ο στόχος μιας «μαζικής hack" των αρχείων του υπολογιστή του από "άγνωστη κατάσταση χορηγία οντότητα» τον περασμένο Ιανουάριο που κυκλοφόρησε στη συνέχεια μια σειρά από κρίσιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ των κορυφαίων δύο στελεχών της, ιδρυτής Philip Doughty και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του διευθυντή David Goulding.

 Οι δύο πιο σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ Doughty και Goulding, η έκθεση αυτή αναφέρει, αναφέρει ότι το καθεστώς Ομπάμα έχει εγκρίνει μια "ψευδή σημαία" επίθεση στη Συρία χρησιμοποιώντας χημικά όπλα, και ότι Britam έχει εγκριθεί για συμμετοχή στο προειδοποιήσει της Δύσης με το Ιράν, και ως μπορούμε να διαβάσουμε:Email 1: Phil, Έχουμε μια νέα προσφορά.  

Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Qataris προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον. Θα πρέπει να παραδώσει ένα CW (χημικά όπλα) στο Χομς (Συρία), ένας σοβιετικός προέλευσης g-shell από τη Λιβύη παρόμοιες με αυτές που Άσαντ θα πρέπει να έχουν. Θέλουν να μας κάνουν να αναπτύξετε ουκρανική προσωπικό μας που θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να κάνει μια εγγραφή βίντεο.  

Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά με τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια.  

Η γνώμη σας; Kind regards DavidEmail 2: Phil, παρακαλώ βλ. συνημμένο λεπτομέρειες των προπαρασκευαστικών μέτρων όσον αφορά το ιρανικό ζήτημα.  

Συμμετοχή της Britam στην επιχείρηση επιβεβαιώνεται από τους Σαουδάραβες.Με τα γεγονότα πλέον εκτός ελέγχου στη Συρία, και ανεξάρτητη υπηρεσία ειδήσεων του Λονδίνου αναφέρει τώρα ότι ο Πρίγκιπας Μπαντάρ είναι "πιέζει για πόλεμο", δήλωσε ρωσική εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Alexander Lukashevich προειδοποίησε περαιτέρω τη Δύση σήμερα, δηλώνοντας ότι 

"Προσπάθειες να παρακάμψει το Συμβούλιο Ασφαλείας, για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν τεχνητά αβάσιμες δικαιολογίες για στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή είναι γεμάτη με νέα δεινά στη Συρία και καταστροφικές συνέπειες για τις άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. 

"Αδιαφορώντας για ρωσικές προειδοποιήσεις που έχουν πέσει στο κενό, ωστόσο, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον υπενθύμισε σήμερα το πρωί το βρετανικό Κοινοβούλιο να ψηφίσει για να επιτεθεί στη Συρία, όπως το καθεστώς Ομπάμα ακύρωσε απότομα τη συνάντηση τους με τη Ρωσία προγραμματισμένη για αύριο για την εξεύρεση ένα μονοπάτι προς την ειρήνη για τη Συρία , και η Δύση αρχίζει τα σχέδιά της για να επιτεθεί το συριακό έθνος "εντός ολίγων ημερών.

"Όπως η ίδια η Συρία έχει προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να δεχτεί επίθεση από τη Δύση θα υπάρξουν «παγκόσμιο χάος," οι χώρες των Δυτικών λαοί οι ίδιοι δεν έχουν πει από το γεγονός ότι στις 17 Μαΐου 2013, ο Πούτιν διέταξε ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις για να «προχωρήσουμε άμεσα» από την Τοπική Πόλεμος σε περιφερειακό πόλεμο κατάσταση λειτουργίας και να είναι «πλήρως προετοιμασμένοι" για την επέκταση σε μεγάλης κλίμακας πόλεμος θα πρέπει είτε οι ΗΠΑ ή η ΕΕ εισέλθουν στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, σε μια κατάσταση που είναι ακόμα σε αυτήν την ώρα.Με την προηγούμενη διάταξη του Πούτιν, και όπως είχαμε αναφερθεί σε σε 17 μας μπορεί να αναφέρουν "Ζητήματα Ρωσία" All-Out War "Alert στη Συρία," και τώρα σε συνδυασμό με νέα παραγγελία του μαζικών αντιποίνων απεργίες κατά της Σαουδικής Αραβίας, οποιαδήποτε επίθεση κατά της Συρίας είναι θεωρείται από τη Ρωσία ως μια επίθεση στον εαυτό της. 

Και όπως είχαμε προηγουμένως εξήγησε με μεγάλη λεπτομέρεια, ο αγώνας κατά της Συρίας, που καθοδηγείται από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και το lap-dog δυτικούς συμμάχους τους, έχει όμως ένα μόνο στόχο: να σπάσει αναμονή της Ρωσίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση αγοράς φυσικού αερίου οποίο ένας αγωγός μέσω της Συρίας θα επιτευχθεί, και όπως αναφέρθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής News Times του Λονδίνου τον περασμένο Ιούνιο:

    
"Το μικρό φυσικό αέριο πλούσιο κράτος του Κατάρ έχει περάσει όσο το $ 3 δισ. τα τελευταία δύο χρόνια υποστηρίζουν την εξέγερση στη Συρία, που υπερβαίνει κατά πολύ οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, αλλά τώρα είναι που ώθησε μέρος από τη Σαουδική Αραβία ως την πρωταρχική πηγή των όπλων για τους αντάρτες .

    
Το κόστος της παρέμβασης του Κατάρ, η τελευταία ώθηση της να υποστηρίξει μια αραβική εξέγερση, ανέρχεται σε ένα κλάσμα του διεθνούς επενδυτικού της χαρτοφυλακίου. Αλλά οικονομική ενίσχυσή της για την επανάσταση που έχει μετατραπεί σε έναν άγριο εμφύλιο πόλεμο επισκιάζει δραματικά δυτική υποστήριξη για την αντιπολίτευση.

    
Κατάρ [επίσης] έχει προτείνει έναν αγωγό φυσικού αερίου από τον Περσικό Κόλπο προς την Τουρκία σε ένα σημείο το εμιράτο εξετάζει την περαιτέρω διεύρυνση των εξαγωγών από τις μεγαλύτερες gasfield του κόσμου, αφού ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για να υπερδιπλασιάσει τη δυναμικότητά της για την παραγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG ). 


"Και σε ό, τι είναι, ίσως, το πιο αδιανόητο αιτία για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Συρία σημειώθηκε από Ρώσους εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Aleksandr Lukashevich ο οποίος είπε την περασμένη εβδομάδα: 

"Είμαστε όλο και πιο νέα στοιχεία ότι αυτή η εγκληματική πράξη ήταν ένα προκλητικό φύσης », τόνισε.  

«Ειδικότερα, υπάρχουν αναφορές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, ιδίως, ότι τα υλικά του περιστατικού και κατηγορίες εναντίον κυβερνητικών στρατευμάτων είχαν αναρτηθεί για αρκετές ώρες πριν από τη λεγόμενη επίθεση.  

Έτσι, ήταν μια προσχεδιασμένη δράση. 

"Για τη Δύση να έχουν τόσο πρόχειρα κατασκευασμένα ακόμη "ψευδή σημαία" επίθεση για να δικαιολογήσει έναν πόλεμο, όπου αναρτώνται οι βίντεο από αυτό το λεγόμενο χημικής επίθεσης μια πλήρη ημέρα πριν ειπώθηκε να συμβεί είναι το ύψος της αλαζονείας και της περιφρόνησης, αλλά που υπνοβατεί τους πολίτες τους, για άλλη μια φορά, θα πέσει για, όπως έχουν κάνει τόσες φορές στο παρελθόν. ******************************************************************

A grim “urgent action memorandum” issued today from the office of President Putin to the Armed Forces of the Russian Federation is ordering a “massive military strike” against Saudi Arabia in the event that the West attacks Syria.
According to Kremlin sources familiar with this extraordinary “war order,” Putin became “enraged” after his early August meeting with Saudi Prince Bandar bin Sultan who warned that if Russia did not accept the defeat of Syria, Saudi Arabia would unleash Chechen terrorists under their control to cause mass death and chaos during the Winter Olympics scheduled to be held 7-23 February 2014 in Sochi, Russia.
Lebanese newspaper As-Safir confirmed this amazing threat against Russia saying that Prince Bandar pledged to safeguard Russia’s naval base in Syria if the Assad regime is toppled, but he also hinted at Chechen terrorist attacks on Russia’s Winter Olympics in Sochi if there is no accord by stating: “I can give you a guarantee to protect the Winter Olympics next year. The Chechen groups that threaten the security of the games are controlled by us.”
saudi_russia
Prince Bandar went on to say that Chechens operating in Syria were a pressure tool that could be switched on an off.“These groups do not scare us. We use them in the face of the Syrian regime but they will have no role in Syria’s political future.”
London’s The Telegraph News Service further reported today that Saudi Arabia has secretly offered Russia a sweeping deal to control the global oil market and safeguard Russia’s gas contracts, if the Kremlin backs away from the Assad regime in Syria, an offer Putin replied to by saying “Our stance on Assad will never change. We believe that the Syrian regime is the best speaker on behalf of the Syrian people, and not those liver eaters” [Putin said referring to footage showing a Jihadist rebel eating the heart and liver of a Syrian soldier HERE], and which Prince Bandar in turn warned that there can be no escape from the military option if Russia declines the olive branch.

wwz3
Critical to note, and as we had previously reported on in our 28 January 2013 reportObama Plan For World War III Stuns Russia,” the Federal Security Services (FSB) confirmed the validity of the released hacked emails of the British based defence company, Britam Defence that stunningly warned the Obama regime was preparing to unleash a series of attacks against both Syria and Iran in a move Russian intelligence experts warned could very well cause World War III.
According to this FSB report, Britam Defence, one of the largest private mercenary forces in the world, was the target of a “massive hack” of its computer files by an “unknown state sponsored entity” this past January who then released a number of critical emails between its top two executives, founder Philip Doughty and his Business Development Director David Goulding.
The two most concerning emails between Doughty and Goulding, this report says, states that the Obama regime has approved a “false flag” attack in Syria using chemical weapons, and that Britam has been approved to participate in the West’s warn on Iran, and as we can read:
Email 1: Phil, We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington. We’ll have to deliver a CW (chemical weapon) to Homs (Syria), a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have. They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record. Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion? Kind regards David
Email 2: Phil, Please see attached details of preparatory measures concerning the Iranian issue. Participation of Britam in the operation is confirmed by the Saudis.
With the events now spiraling out of control in Syria, and London’s Independent News Service now reporting that Prince Bandar is pushing for war, Russian foreign ministry spokesman Alexander Lukashevich further warned the West today by stating, Attempts to bypass the Security Council, once again to create artificial groundless excuses for a military intervention in the region are fraught with new suffering in Syria and catastrophic consequences for other countries of the Middle East and North Africa.
Heedless of Russian warnings which have fallen on deaf ears, however, British Prime Minister David Cameron this morning recalled the British Parliament to vote on attacking Syria as the Obama regime abruptly cancelled their meeting with Russia scheduled for tomorrow on finding a path to peace for Syria, and the West begins its plans to attack the Syrian nation within days.”
As Syria itself has warned that should it be attacked by the West there will beglobal chaos,” the Western peoples themselves have not been told of the fact that on 17 May 2013, Putin ordered Russian military forces to immediately move from Local War to Regional War operational status and to be fully prepared to expand to Large-Scale War should either the US or EU enter into the Syrian Civil War, a situation they are still in at this very hour.
With Putin’s previous order, and as we had reported on in our 17 May report Russia Issues “All-Out War” Alert Over Syria,” and now combined with his new ordering of massive retaliatory strikes against Saudi Arabia, any attack on Syria is viewed by Russia as being an attack on itself.
And as we had previously explained in great detail, the fight over Syria, being led by Saudi Arabia and Qatar and their lap-dog Western allies, has but one single objective: To break Russia’s hold on the European Union natural gas market which a pipeline through Syria would accomplish, and as reported by London’s Financial Times News Service this past June:

“The tiny gas-rich state of Qatar has spent as much as $3bn over the past two years supporting the rebellion in Syria, far exceeding any other government, but is now being nudged aside by Saudi Arabia as the prime source of arms to rebels.
The cost of Qatar’s intervention, its latest push to back an Arab revolt, amounts to a fraction of its international investment portfolio. But its financial support for the revolution that has turned into a vicious civil war dramatically overshadows western backing for the opposition.
Qatar [also] has proposed a gas pipeline from the Gulf to Turkey in a sign the emirate is considering a further expansion of exports from the world’s biggest gasfield after it finishes an ambitious programme to more than double its capacity to produce liquefied natural gas (LNG).”

And in what is, perhaps, the most unimaginable cause to start World War III over Syria was noted by Russian Foreign Ministry spokesman, Aleksandr Lukashevich who said this past week: “We’re getting more new evidence that this criminal act was of a provocative nature,” he stressed. “In particular, there are reports circulating on the Internet, in particular that the materials of the incident and accusations against government troops had been posted for several hours before the so-called attack. Thus, it was a pre-planned action.”
For the West to have so sloppily engineered yet another “false flag” attack to justify a war where they posted the videos of this so-called chemical weapons attack a full day before it was said to occur is the height of arrogance and disdain, but which their sleep-walking citizens, yet again, will fall for as they have done so many times in the past.


Source
 http://banoosh.com/blog/2013/08/28/putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria/

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


LiveΗ λίστα ιστολογίων μου


Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news