Home » , » Κρήτη: Η αγάπη των γονιών συγχωρεί τα πάντα

Κρήτη: Η αγάπη των γονιών συγχωρεί τα πάντα

Μια οικογενειακή τραγωδία, στο Ηράκλειο, αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς», όπου ο 43χρονος γιός ξυλοκοπούσε τους δύο ηλικιωμένους γονείς του, με τους ίδιους να μη θέλουν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία, για να μην υπάρξουν κυρώσεις εις βάρος του.

Ο 43χρονος άνδρας (ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει χρήστης ναρκωτικών) όντας άνεργος, διέμενε μαζί με τους γονείς του και -σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ίδιος ο 75χρονος πατέρας του- είχε αρκετές φορές στο παρελθόν χτυπήσει τους γονείς του, με τη μητέρα του (κυρίως) να μη θέλει να καταγγείλουν τη συμπεριφορά του παιδιού της.

Προχθές αργά τη νύχτα, όμως, το ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε άλλο ένα επεισόδιο, στο γνωστό δράμα που ζούσαν, όταν ο 43χρονος ξεκίνησε καυγά με τη μητέρα του. Ο ηλικιωμένος πατέρας του προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά ο γιος του εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο κεφάλι, και μάλιστα πολύ πιο δυνατά από τις άλλες φορές.

Αν και η μητέρα του και πάλι δεν ήθελε να καταγγείλουν το γεγονός, ο 75χρονος άνδρας πήρε τη δύσκολη απόφαση να απευθυνθεί στην αστυνομία. Και πάλι, όμως, η γονική αγάπη μίλησε πάνω από το θυμό και τη αδικία. Ο 75χρονος παρακάλεσε την αστυνομία να μην ασκήσουν ποινική δίωξη στο γιο του και απλά να του προσφέρουν ψυχολογική βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος στο παρελθόν είχε ζητήσει και πάλι τη βοήθεια των Αρχών προκειμένου ο γιος του να εξεταστεί από γιατρούς, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Τελικά, ο 43χρονος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής…

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news