Home » » Ρίο: Φόβος και τρόμος οι μετανάστες - Ρημάζουν κοτέτσια και περιβόλια!

Ρίο: Φόβος και τρόμος οι μετανάστες - Ρημάζουν κοτέτσια και περιβόλια!

 Οι μετανάστες κυκλοφορούν σε πυκνές ομάδες και η παρουσία τους  προκαλεί τον τρόμο, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους ανθρώπους..

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr, πάνω από 300 είναι οι μετανάστες που έχουν βρει καταφύγιο μέσα σε αυτοσχέδια παραπήγματα, κάτω από τις γέφυρες του ΟΣΕ, σε παρατημένα σπίτια, ακόμα και κάτω στις βάσεις του οδοστρώματος  εισόδου της γέφυρας προς την θάλασσα!

Το πρόβλημα όμως είναι πως υπάρχουν καθημερινά παράπονα από τους κατοίκους για μεγάλης έκτασης κλοπές στα κοτέτσια και τα περιβόλια, ενώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις χάθηκαν ακόμα και αρνιά, πράξη που αποδίδεται στους μετανάστες, καθώς δεν υπάρχει οργανωμένη κτηνοτροφία στην ευρύτερη περιοχή ώστε να αναπτυχθούν φαινόμενα ζωοκλοπών.

Αιτία είναι φυσικά η πείνα αυτών των ανθρώπων, που προσπαθούν να ζήσουν κάτω από δύσκολες αυτή την εποχή συνθήκες. Αυτές τις ημέρες στα σχολεία της περιοχής έχει ξεκινήσει μετά από μια πρωτοβουλία ομάδας κατοίκων, ώστε να μαζευτούν ρούχα και τρόφιμα, προκειμένου έτσι να τους δοθεί μια βοήθεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news