Home » , » Ομαδική απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων

Ομαδική απόπειρα απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων


Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα απόπειρα απόδρασης, μετά από εκείνη του Παναγιώτη Βλαστού, από τις φυλακές Τρικάλων με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ της εξωτερικής φρουράς και κάποιων αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών προσπαθώντας να διευκολύνουν κρατούμενους να δραπετεύσουν.
Από τους πυροβολισμούς φαίνεται πως έχουν τραυματιστεί δύο εξωτερικοί φρουροί. Ο ένας από τους δύο φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Με πιο ελαφρά τραύματα οδηγείται στο νοσοκομείο ο δεύτερος φρουρός.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει σημάνει συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στις φυλακές. Όλα δείχνουν ότι η εξωτερική επίθεση στις φυλακές έγινε από δύο οχήματα. Ένα κλειστό φορτηγάκι και ένα αγροτικό, που πλησίασαν τοίχο του κτηρίου και άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών, δημιουργώντας αντιπερισπασμό για τους κρατουμένους οι οποίοι την ίδια στιγμή έβγαιναν στην ταράτσα της Β' πτέρυγας των φυλακών. Οι κρατούμενοι  μάλιστα αυτή την ώρα ανταλλάσσουν πυρά με τους αστυνομικούς. Άγνωστο πώς βρέθηκαν όπλα στα χέρια τους.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί  κατάφεραν να τρέψουν σε φυγή  τους αγνώστους που άνοιξαν πυρ έξω από το χώρο τον φυλακών και η καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν στα δύο οχήματα βρίσκονται και κρατούμενοι που κατάφεραν να βγουν από το χώρο των φυλακών.


protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news