Home » , » Σοκ στην Πάτρα: Παιδί λιποθύμησε από την πείνα

Σοκ στην Πάτρα: Παιδί λιποθύμησε από την πείνα

Η ανθρωπιστική κρίση έχει φτάσει προ πολλού στην Ελλάδα με τα παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα, την ανεργία να πλησιάζει το 30% και την πρωτεύουσα μια πόλη αστέγων... 
Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα ένα μαθητή, ο οποίος μπροστά στα μάτια συμμαθητών, γονέων και συνοδών λιποθύμησε σε κεντρικό δρόμο. Το παιδί από το 2ο Δημοτικό της περιοχής είπε μόλις συνήλθε ότι έχει να φάει δυο ημέρες και ότι στο στόμα του έχει βάλει μόνο λίγο γάλα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Οβρυάς, όταν ένας μαθητής του δευτέρου Δημοτικού πηγαίνοντας στο σχολείο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών αλλά και γονέων.

Μετά το περιστατικό ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τροφίμων τα οποία με διακριτικό τρόπο θα δοθούν στην οικογένεια του αγοριού, οι γονείς του οποίου πριν ξεσπάσει η κρίση είχαν ένα καλό εισόδημα.

Το περιστατικό έρχεται αυτή την εβδομάδα να προστεθεί στη δραματική έκκληση διευθύντριας δημοτικού από τα Τρίκαλα για την κατάσταση στα όρια της επιβίωσης μαθητή του σχολείου της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news