Home » , » Λαμία: Ρομά απείλησαν μαθητές και τους άρπαξαν το κινητό

Λαμία: Ρομά απείλησαν μαθητές και τους άρπαξαν το κινητό


<< Αν είναι δυνατόν, να μην μπορούν να πάνε με ασφάλεια τα παιδιά μας στο φροντιστήριό τους...>> έλεγε σοκαρισμένη η μητέρα των δυο μικρών μαθητών

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ απόψε στον Περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού και συγκεκριμένα στη συμβολή με την οδό Κάλβου, στο ύψος της Αγίας Σοφίας και του ΚΑΠΗ.

Τα δυο αδέλφια ηλικίας 11 και 14 ετών, επέστρεφαν από το φροντιστήριο Αγγλικών στο σπίτι τους. Ξαφνικά είδαν μπροστά τους δυο νεαρούς αθίγγανους ηλικίας περίπου 20 ετών. Ο ένας μάλιστα φορούσε και την κουκούλα από το φούτερ.

Όταν τα δυο αδελφάκια κατάλαβαν ότι οι νεαροί ρομά τους κλείνουν το δρόμο, προσπάθησαν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, αλλά εκείνοι τους ακολούθησαν και τους έκλεισαν το δρόμο.

<< Δώστε μας το κινητό για να μην σας πλακώσουμε στο ξύλο...>>, είπαν στα δυο μικρά παιδιά οι δράστες, οι οποίοι άρπαξαν το κινητό, έβγαλαν και πέταξαν την κάρτα sim και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την κατηφόρα της οδού Κάλβου.

Τα παιδιά έτρεξαν σπίτι και ειδοποίησαν τη μητέρα τους και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, που ξεκίνησε άμεσα τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.


 lamiareport.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news