Home » , , » Εκαναν πλιάτσικο στα μετάλλια του μαραθωνίου της Βοστώνης και τα πουλάνε στο eΒay

Εκαναν πλιάτσικο στα μετάλλια του μαραθωνίου της Βοστώνης και τα πουλάνε στο eΒay

Αρκετά χρυσά μετάλλια με κίτρινη και μπλε κορδέλα για την βράβευση των δρομέων που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Βοστώνηςτη Δευτέρα, βγήκαν χθες Πέμπτη σε διαδικτυακή δημοπρασία στο eBay, γεγονός το οποίο ο κατασκευαστής τους χαρακτήρισε "αποκρουστικό" εξαιτίας της διπλής επίθεσης στην γραμμή τερματισμού με τρεις νεκρούς και 176 τραυματίες.
Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράστηκαν με αρνητικά σχόλια για την κίνηση αυτή, με πρώτο τον άνθρωπο που τα κατασκεύασε, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε το περιστατικό «αποκρουστικό».

  Ο Νταν Άσγουορθ, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρείας Ashworth Awards στο Βόρειο Άτλμπρο της Μασαχουσέτης, ο οποίος κατασκευάζει μετάλλια και καρφίτσες για τον μαραθώνιο τα τελευταία 31 χρόνια, δήλωσε ότι κάποιος περαστικός ενδεχομένως να πήρε τα μετάλλια την ώρα που επικρατούσε πανικός και τώρα προσπαθεί να επωφεληθεί. «Δεν θεωρώ ότι κάποιος μαραθωνοδρόμος θα πούλαγε το μετάλλιό του», είπε ο Άσγουορθ.

  Από την πλευρά της, η εταιρεία μέσω της εκπρόσωπου Κάρι Ραμίρεζ δήλωσε ότι «δεν επιτρέπει την πώληση (αντικειμένων) που απεικονίζουν, εξαίρουν ή επιχειρούν να επωφεληθούν από την ανθρώπινη τραγωδία ή τον πόνο» και πρόσθεσε ότι η εταιρεία «θλίβεται βαθιά από την τραγωδία στη Βοστώνη», χωρίς ωστόσο να αποσύρουν τα προϊόντα από τη δημοπρασία.

  Η εταιρεία του Άσγουορθ κατασκεύασε περίπου 26.000 μετάλλια για τον μαραθώνιο και ο ίδιος, βρισκόταν κοντά στην γραμμή τερματισμού για να υποδεχτεί τη σύζυγο και την αδελφή του που τερμάτισαν εννέα λεπτά πριν από τις εκρήξεις.

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news