Home » , , , » ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Η1Ν1 60 ΝΕΚΡΟΙ !

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Η1Ν1 60 ΝΕΚΡΟΙ !


Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα του ιού Η1Ν1 ο οποίος στην κυριολεξία θερίζει μικρούς και μεγάλους.

Επί ποδός βρίσκονται οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές μετά την επέλαση του ιού της γρίπης Η1Ν1! Το ΚΕΕΛΠΝΟ παρακολουθεί μέσω του συστήματος παρατηρητών νοσηρότητας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τον αριθμό των περιστατικών που εμφανίζονται. Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ το τελευταίο 48 ωρο επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 60.

Θύματα του Η1 Ν1 ήταν και δυο παιδάκια μόλις δυο ετών τα οποία έχασαν την μάχη για την ζωή τους ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασαν.


Οι εκπρόσωποι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα θύματα στην πλειοψηφία τους δεν είχαν εμβολιαστεί παρότι ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου (υπερήλικες, χρονίως πάσχοντες, παχύσαρκοι κλπ).

Οι ειδικοί επιστήμονες συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα, και να λάβουν αντι-ιική αγωγή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Τα κρούσματα είναι δεκάδες σε όλη τη χώρα παρότι ο καιρός είναι βελτιωμένος. 

Και το ζήτημα είναι πως οι φόβοι των ειδικών εστιάζονται στο γεγονός αν είναι διαθέσιμα τα απαραίτητα αντιικά φάρμακα ώστε να καλυφθεί ο πληθυσμός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news