Home » , , , , , » Έφηβη αυτοκτόνησε μετά από σχόλια μέσω διαδικτύου. "Να αυτοκτονήσεις"

Έφηβη αυτοκτόνησε μετά από σχόλια μέσω διαδικτύου. "Να αυτοκτονήσεις"

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία μιας έφηβης στην Ιταλία η οποία αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της επειδή δεν άντεχε να την παρενοχλούν και να την κοροϊδεύουν μέσω κοινωνικών δικτύων.
Μάλιστα η αυτοκτονία αυτή, οδήγησε Ιταλούς βουλευτές να ζητήσουν την υιοθέτηση νόμου κατά της παρενόχλησης στο Διαδίκτυο.

«Να αυτοκτονήσεις», «κανείς δεν σε θέλει», «δεν είσαι φυσιολογική», ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε η μικρή Ιταλίδα σε έναν ιστότοπο, όταν είχε στραφεί σε αυτό το φόρουμ για να ζητήσει συμβουλές ύστερα από έναν καυγά που είχε με τον φίλο της.

Μάλιστα η νεαρή κοπέλα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις ουλές που η ίδια είχε προκαλέσει στα χέρια της. Ένας ανώνυμος χρήστης τότε την είχε προκαλέσει να κάνει κακό στον εαυτό της αναφέροντάς της: «Ελπίζω ότι μια μέρα θα κόψεις τη φλέβα στο χέρι σου και θα πεθάνεις».

Η έφηβη, η οποία στο Διαδίκτυο χρησιμοποιούσε τον κωδικό «Αμνησία», αποφάσισε την Κυριακή να πηδήξει από το παράθυρο ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου κοντά στην Πάδοβα, στη βορειοανατολική Ιταλία.

Η εισαγγελία της Πάδοβας άρχισε τη διενέργεια έρευνας για την αυτοκτονία της έφηβης και εξέτασε την πιθανότητα άσκησης διώξεων κατά όσων αναρτούν υβριστικά και εξευτελιστικά σχόλια, και κυρίως όσων παρακινούν στην αυτοκτονία, στο φόρουμ αυτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news