Home » , , » ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ! ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ !!!

ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ! ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ !!!

O Θάνατος από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, είναι η καινούρια πραγματική επιδημία του 21ου αιώνα, και όχι η κάθε γρίππη των χοίρων, των πτηνών των φιδιὠν και της αρκούδας.

Ο δε « πόλεμος κατά των ναρκωτικών » της Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου, σαφώς απευθύνεται σε λάθος εχθρό !

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα σκοτώνουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι τα παράνομα ναρκωτικά , και ενώ οι περισσότερες από τις μεγάλες αιτίες αθενειών, μπορούν να προληφθούν και οι θάνατοι μειώνονται, αντίθετα οι θάνατοι που προέρχονται από συνταγές της χρήσης φαρμάκων αυξάνονται , αυτό αποκάλυψε η ανάλυση των δεδομένων που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ), και δημοσιεύτηκε στο Los Angeles Times .


Η ανάλυση των Times από στατιστικές θανάτων του 2009 , έδειξαν τα εξής:
Για πρώτη φορά στις ΗΠΑ , περισσότεροι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα φάρμακα από ότι από τα τροχαία ατυχήματα.
 

Οι Θάνατοι από τα φάρμακα υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων στο διάστημα από το 2000 έως το 2008 , και υπερτριπλασιάστηκε μεταξύ των ατόμων ηλικίας από 50 μέχρι 69 ετών.

Και πάλι , οι θάνατοι που προκαλούνται από τα φάρμακα δεν προέρχονται από τα παράνομα ναρκωτικά του δρόμου, γιατί και αυτά φάρμακα είναι.
Η ανάλυση έδειξε ότι, πιο συχνά γίνεται κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων , όπως τα OxyContin , Vicodin , Xanax και Soma και προκαλούν τώρα περισσότερους θανάτους από ότι ηρωίνη και η κοκαΐνη σε συνδυασμό.

« Ο Φαρμαγεδών» είναι προ των πυλών.

Φαρμαγεδών είναι « η προοπτική ενός κόσμου στον οποίο τα φάρμακα και η ιατρική παράγουν περισσότερα προβλήματα υγείας από ότι υγεία , και όταν η πρόοδος της ιατρικής κάνει περισσότερο κακό παρά καλό » τότε δεν είναι πλέον μια προοπτική , αλλά είναι η πραγματικότητα που ζούμε.
Αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο από τον θάνατο, από αυτή τη νέα επιδημία των φαρμάκων, είναι  εκείνοι οι άνθρωποι που δεν θα το περιμένες ?
Η ανάλυση αποκάλυψε, ότι ο αριθμός των νεκρών είναι υψηλότερος μεταξύ των ανθρώπων στα 40 τους , αλλά πλήτει όλες τις ηλικίες , από τους εφήβους έως τους ηλικιωμένους, και από όλα τα κοινωνικά στρώματα.
Στην πραγματικότητα , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι πλέον τα πιο προτιμώμενα για πολλούς, ειδικά μεταξύ των εφήβων , γιατί αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως νόμιμα , και έτσι δεν στιγματίζονται σαν «τοξικομανείς ».
Και ακόμα κι αν δεν έχετε δική σας συνταγή , τα φάρμακα όλων των ειδών μπορούν να βρεθούν στα περισσότερα σπίτια .
Ωστόσο , αυτά τα φάρμακα τώρα πωλούνται στη μαύρη αγορά και στις γωνίες του κάθε δρόμου , όπου οι άνθρωποι που έχουν ξεμείνει από συνταγές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πάνω από 80 δολάρια το χάπι για να πάρουν τη δόση τους .
Πολλοί εθίζονται μετά τη χρήση των φαρμάκων για τον πονοκέφαλο ή για τον πόνο στην πλάτη , και οι έφηβοι παίρνουν αυτά τα χάπια από τους γονείς τους και τα χρησιμοποιούν για ψυχαγωγικούς σκοπούς , με την λανθασμένη εντύπωση ότι δεν είναι επικίνδυνα .
Όπως γράφτηκε στην Baltimore Sun :

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Πολιτικής Ελέγχου Ναρκωτικών , του Λευκού Οίκου, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι η δεύτερη επιλογή μετά την μαριχουάνα για τους εφήβους του σήμερα .
Στην πραγματικότητα , επτά από τα 10 κορυφαία φάρμακα που χρησιμοποιούνται από 12 χρόνους είναι συνταγογραφούμενα φάρμακα .
Περισσότερο από το 40 τοις εκατό των μαθητών του λυκείου ανέφεραν ότι τα παυσίπονα είναι «αρκετά » ή «πολύ» εύκολο να τα προμηθευτούν.
Ανέφεραν επίσης ότι πίστευαν ότι αν τους έπιαναν θα νοίωθαν λιγότερη ντροπή με τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων από ό, τι με τα ναρκωτικά του δρόμου.
Αυτό αντανακλά τις αντιλήψεις των γονιών τους , οι οποίοι όταν ερωτήθηκαν είπαν ότι θεωρούν ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ήταν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από ότι τα ναρκωτικά που συνήθως πωλούνται από έναν έμπορο ναρκωτικών . 

Πόσοι πεθαίνουν από συνταγογραφούμενα φάρμακα ;
Σχεδόν το 20 τοις εκατό των Αμερικανών έχουν χρησιμοποιήσει συνταγογραφούμενα φάρμακα για μη ιατρικούς λόγους , τα τρία τέταρτα των οποίων έχου κάνει κατάχρηση.
Η νόμιμη κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων είναι μια σιωπηλή επιδημία , και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το σύγχρονο αμερικάνικο ιατρικό σύστημα και σύστημα υγείας, έχει γίνει η κύρια αιτία θανάτου και βλαβών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε μια έκθεση του Ιουνίου 2010 στην Εφημερίδα της Γενικής Παθολογίας , συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι , από 62 εκατομμύρια πιστοποιητικά θανάτου , σχεδόν το ένα τέταρτο εκατομμύριο θανάτους πιστοποιήθηκαν , στο νοσοκομειακό περιβάλλον , λόγω σφαλμάτων της φαρμακευτικής αγωγής .
Εκτιμάται ότι 450.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες από συνταγογραφούμενα φάρμακα συμβαίνουν στις ΗΠΑ κάθε χρόνο .

Το κόστος των ανεπιθύμητων παρενεργειών για την κοινωνία φτάνει μέχρι 136 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως – μεγαλύτερο από το συνολικό κόστος για την φροντίδα των καρδιαγγειακών ή των διαβητικών .
Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των φαρμάκων προκαλούν βλάβες ή θάνατο σε έναν από τους πέντε ασθενείς του νοσοκομείου.

Δυστυχώς , αυτό το πρόβλημα τώρα επηρεάζει σοβαρά την επόμενη γενιά. Όταν είσασταν έφηβοι μπορεί να είχατε πιεί κρυφά μια δυο μπύρες σε ένα πάρτι … σήμερα οι έφηβοι ανακατεύουν μια ποικιλία από συνταγογραφούμενα χάπια όλα μαζί σε ένα μπολ και τα καταπίνουν σαν καραμέλες !
Τα παιδιά πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος για να ‘’ανέβουν’’, καθώς βλέπουν τους γονείς τους, να παίρνουν τα ίδια φάρμακα όλη την ώρα , αλλά συχνά αποδεικνύεται ότι είναι μια συνταγή κυριολεκτικά καταστροφική που μπορεί να γίνει ακόμη και θανατηφόρα .

Οι πραγματικοί εγκληματίες του κόσμου των ναρκωτικών.

Ο «πόλεμος κατά των ναρκωτικών» έχει επικεντρωθεί σχεδόν αποκλειστικά στην παράνομη διακίνηση των ναρκωτικών όπως η κοκαΐνη , η ηρωίνη και μαριχουάνα , ενώ οι πιο ισχυροί έμποροι ναρκωτικών απ ‘όλους – οι φαρμακευτικές εταιρείες – έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με την σφραγίδα και την έγκριση των κυβερνήσεων, και χρηματοδοτούμενες στην ουσία με τα δικά μας χρήματα.
Αλλά μην απατάστε – οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες είναι επίσης μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρικών εγκληματιών στον κόσμο , και δεν είναι πραγματικά τίποτα περισσότερο από έμποροι ναρκωτικών, με λευκά κολάρα.
Παρά το γεγονός ότι πολλοί δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να είναι εξίσου εθιστικά, όπως τα παράνομα ναρκωτικά .
Στην πραγματικότητα , σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε ένα ναρκωτικό του δρόμου και μιας ιατρικής συνταγής .
Για παράδειγμα , η υδροκωδόνη, ένα συστατικό οπιούχων , είναι η συνθετική ηρωίνη.
Δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη ηρωίνη όσον αφορά το μυαλό και το σώμα σας.
Έτσι , εάν είστε εθισμένοι στις υδροκωδόνες, είστε στην πραγματικότητα ένας κανονικός ηρωινομανής.
Αλλά εκτός από τη φύση των δραστηριοτήτων τους , οι απάτες , οι μίζες , ο καθορισμός των τιμών , η δωροδοκίας και οι παράνομες δραστηριότητες, είναι μέσα στο παιχνίδι των πωλήσεων για τα μεγάλα ονόματα των φαρμακευτικών εταιρειών.
Πέρυσι έβαλα στόχο να διερευνήσω ορισμένες από τις εγκληματικές δραστηριότητες, που μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες είχαν καταδικαστεί τον τελευταίο καιρό , η κακοδιαχείρηση, η απάτη και η εξαπάτηση που βρήκα ήταν τόσο ύπουλες , τόσο μαζικές , και τόσο συντριπτικές που σοκαρήστηκα.
Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες ζοφερή πλήρως σε αυτό το άρθρο , αλλά εδώ είναι μόνο ένα δείγμα του τι οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες είναι μέχρι :
Merck :
Με έναν μακρύ κατάλογο θανάτων στο ενεργητικό της , και πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποφάσεις και πρόστιμα που της επιβλἠθηκαν, πριν από πέντε έτη, ήταν που τα κέρδη της Merck από το παυσίπονο Vioxx, έφτασαν 30 δισ $,ήταν τότε που είχα προειδοποιήσει τους αναγνώστες μου ότι το συγκεκριμένο φάρμακο, θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός δολοφόνος για μερικούς ανθρώπους .

Μετά το φάρμακο αποσύρθηκε , αφού 60.000 άνθρωποι είχαν ήδη πεθάνει , την Merck δεν την ένοιαξε και πολύ και σε πολύ σύντομο χρόνο, ταχύρυθμα, έβγαλε ένα άλλο φάρμακο, εξίσου κερδοφὀρο στην αγορά.

Αυτό το φάρμακο είναι το Gardasil , ένα εμβόλιο που έχει συνδεθεί μέχρι στιγμής με χιλιάδες ανεπιθύμητα συμβάντα και τουλάχιστον 49 ανεξήγητους θανάτους .

Είναι μια κατάσταση που το FDA και το CDC έχουν αρνηθεί επανειλημμένα , βάζοντας το κεφάλι τους στην άμμο σαν τις στρουθοκάμηλες ακόμη και μετά από τόσες πολλές αρνητικές εκθέσεις.

Baxter :

Δεκάδες ανακλήσεις προϊόντων που προκάλεσαν θανάτους και τραυματισμούς , τουλάχιστον 11 ομολογίες ενοχής, για διαφορετικούς λόγους απάτης και παράνομης δραστηριότητας , περισσότερες από 200 αγωγές – πολλές από αυτές προέρχονται από την πώληση μολυσμένου αίματος σε αιμορροφιλικούς του AIDS – και πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ποινικά πρόστιμα και αστικές κυρώσεις.

Pfizer :

Αναμεμειγμένη στην μεγαλύτερη απάτη υγειονομικής φύσης στην ιστορία, περίθαλψης διακανονισμού απάτη στην ιστορία , η Pfizer διατάχθηκε να πληρώσει 2.3 δισεκατομμύρια $ για την επίλυση ποινικών και αστικών καταγγελιών ότι η εταιρεία προώθησε παράνομα την χρήση των τεσσάρων φαρμάκων της , συμπεριλαμβανομένων του παυσίπονου Bextra , του αντιψυχωσικού Geodon, του αντιβιοτικού Zyvox , και του αντι –επιληπτικού Lyrica.

Πώς μπορείτε να αποφύγετε το θάνατο από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα;

Υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών κάθε φορά που παίρνετε ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Κανείς ( εκτός από εκείνους που σκόπιμα παίρνουν υπερβολική δόση ) δεν πιστεύει ότι αυτά τα φάρμακα μπορούν να τον σκοτώσουν, αλλά μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό, και αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε !

Σε μια μελέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την υπηρεσία Κατάχρησης Ουσιών και Αγωγής Υγείας ( Samsha ) , 10 αξιωματούχοι τόνισαν ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η αλήθεια είναι, ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος , συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι να μην τα παίρνετε καθόλου.


Αφορούν το δικό σας σώμα ,και όχι το σώμα του γιατρού η του φαρμακοποιού σας , γι ‘αυτό είναι στο χέρι σας να πάρετε την απόφαση για το αν και ποια φάρμακα θα πάρετε εάν χρειάζεται.

Να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για τους κινδύνους από οποιοδήποτε φάρμακο σας συνταγογραφείται, και να ζυγίσετε τα πιθανά οφέλη.
Επιμέλεια
Ευαγγέλου Μαριάννα - βιοχημικός Μsc
πηγή
Αναδημοσίευση από Fytro

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news