Home » , , , , , » Βέλγιο: Γράμματα απο έφηβες δέχεται ο καταδικασμένος παιδεραστής, Μαρκ Ντιτρού !!!

Βέλγιο: Γράμματα απο έφηβες δέχεται ο καταδικασμένος παιδεραστής, Μαρκ Ντιτρού !!!

Πολλά κορίτσια εφηβικής ηλικίας έχουν απευθύνει επιστολές στο βέλγο δολοφόνο και παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού με την ελπίδα να αποκαταστήσουν επαφή με τον κρατούμενο, η πολύκροτη υπόθεση του οποίου, το 1996, είχε τραυματίσει ψυχικά τους Βέλγους, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Λε Σουάρ".



"Καλημέρα, είμαι ένα κορίτσι 15 ετών. Κατοικώ στη Λα Ρος-αν-Αρντέν. Πάντα με γοητεύατε. 

Είστε ένα πρόσωπο γνωστό. 

Όταν βλέπω τις ωραίες φωτογραφίες σας,
δεν μπορώ παρά να πιστέψω πως είστε έντιμος", γράφει ένα κορίτσι, την επιστολή του οποίου κατέσχεσε η διεύθυνση της φυλακής.
"Θέλετε να έχουμε αλληλογραφία; Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω τη φωτογραφία μου", έγραφε ακόμη στην επιστολή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος καταδικάσθηκε το 2004 για την απαγωγή, τον εγκλεισμό και το βιασμό, από τον Ιούνιο του 1995 ως τον Αύγουστο του 1996, έξι μικρών και έφηβων κοριτσιών στο Βέλγιο, καθώς και για το θάνατο τεσσάρων εξ αυτών, είναι παραλήπτης άφθονων επιστολών.

Λαμβάνει αιτήματα για αλληλογραφία, προτάσεις γάμου, ύβρεις, λούτρινα ζωάκια, ακόμη και χρήματα, εξηγεί η "Λε Σουάρ", υπογραμμίζοντας πως οι επιστολές των εφήβων είναι ένα "νέο φαινόμενο".

"Στα μάτια των ανώριμων έφηβων κοριτσιών μοιάζει να είναι ένα θύμα του συστήματος", εξηγεί στην εφημερίδα ο παιδοψυχίατρος Ζαν-Ιβ Αγιέ. "Συγχρωτίζονται με το απαγορευμένο, με τον κίνδυνο, εξισώνουν τις συμπεριφορές τους με αυτές ενηλίκων. Δεν έχουν συνείδηση του κινδύνου που διατρέχουν".

Τα νεαρά κορίτσια που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον πιο γνωστό από τους βέλγους φυλακισμένους, δεν έχουν ζήσει τα γεγονότα του 1996 και το τραύμα που είχε προκαλέσει αυτή η υπόθεση, υπογραμμίζει η εφημερίδα.

Ο Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος εργάζεται πάνω σ' ένα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης που δεν έχει ουσιαστικά καμιά πιθανότητα επιτυχίας, συνεχίζει να κάνει να μιλούν τακτικά γι' αυτόν. 

Τον Ιανουάριο είχε απευθύνει μια επιστολή στον πατέρα ενός από τα θύματά του, στην οποία επιχειρούσε και πάλι να ελαφρύνει τη θέση του ρίχνοντας τις ευθύνες στην πρώην σύζυγο και τους πρώην συνεργούς του.

http://www.kathimerini.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news