Home » » ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΣΤΙΣ 12.45 ΣΤΟ Ρ Ρ Ν Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΣΤΙΣ 12.45 ΣΤΟ Ρ Ρ Ν Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΙΑΣ

Στα πλαίσια της προβολής και παρουσίασης των υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014, το Ράδιο Ρούμελη News φιλοξενεί τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας με το συνδυασμό "Πορτοκαλί - Σύγχρονη Πόλη"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Ο Γιώργος Σαγιάς γεννήθηκε στη Λαμία το 1967. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο  Στέλλα Κουκλάρα και έχουν δύο κόρες.

 Είναι απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης  του Εθνικού Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Eξομοίωση Πτυχίου  - Παιδαγωγικό Τμήμα), του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας (Αθήνα) και περατώνει Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ (Πάτρα - Αθήνα), Τμήμα Ορθόδοξης Θεολογίας (στάδιο εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας).
 Υπηρέτησε συνειδητά τη στρατιωτική του θητεία.


  Εργάσθηκε σε πολλές εργασίες έως τον διορισμό του ως Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Διδάσκει εδώ και 25 έτη σε σχολεία τού τόπου μας.
  Έχει διδάξει στα ΠΕΚ (Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα) Λαμίας και Αθηνών,  σε ΕΕΣ (Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών ) ενώ υπήρξε εισηγητής σε ΚΕΚ (Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης) καθώς και σε διαλέξεις και ημερίδες, προωθώντας - πέραν των άλλων – τον εθελοντισμό.
   Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.
   Έχει εκδώσει τρία βιβλία: «Το Όστρακο» (ποίηση), «Δικό σου» (λογοτεχνία) και «Εκδιδόμαστε» (κόμικς), ενώ έχει συγγράψει πολλά κείμενα πανελληνίου ενδιαφέροντος. Έχει παρουσιάσει πλήθος βιβλίων και ανθρώπων του πνεύματος του πολιτισμού και της πολιτικής. 
   Είναι μέλος το Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων,   του Ομίλου Φίλων Βιβλιοθήκης Λαμίας, του Συλλόγου για την Ανάδειξη της Ιστορίας της Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα και υποστηρικτής των πολιτιστικών, εθνικών, αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων του τόπου μας.
   Του αρέσει το διάβασμα, τα ταξίδια και το σκάκι. 
    Έχει εκλεγεί τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαμιέων με τη «νέα Λαμία» και έχει προσφέρει στην πόλη και στο τόπο μας από διάφορες θέσεις. Έχει πάθος με τη Λαμία,  τις γειτονιές και τις συνοικίες  μας, τα χωριά, τις κοινότητες και τις δημοτικές μας ενότητες. Κέντρο σκέψης του οι συντοπίτες μας και η ποιότητα ζωής όλων μας σε μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, που μπορεί και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς.
    Θεωρεί πως όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, γι’ αυτό και πιστεύει στην «Ανοιχτή Δημαρχία» όπου κυρίαρχος και συνδιαμορφωτής είναι ο απλός πολίτης και όχι τα κατεστημένα κυκλώματα και συμφέροντα.
 
   Μαζί με τους συνεργάτες του και κάθε ενδιαφερόμενο ελεύθερο πολίτη συντάσσουν ένα νέο όραμα για την καθημερινότητα και το μέλλον του Δήμου Λαμιέων και καλεί κι εσένα να κάνεις την υπέρβαση και τη σύνθεση και να αγωνιστείς για μια «Πορτοκαλί – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ».

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news