Home » , , , , » EKTAKTO ΑΤΑΛΑΝΤΗ : Αρχιφύλακας έκανε τη… λουλουδού!

EKTAKTO ΑΤΑΛΑΝΤΗ : Αρχιφύλακας έκανε τη… λουλουδού!

Πουλούσε λουλούδια σε πανηγύρια και κέντρα διασκέδασης – Στην οικογενειακή επιχείρηση» απασχολούσε τη γυναίκα του και άλλες αλλοδαπές

Αρχιφύλακας της αστυνομίας πωλούσε λουλούδια σε πανηγύρια και κέντρα διασκέδασης στην Αταλάντη της Φθιώτιδας! Είχε στήσει μάλιστα ολόκληρη επιχείρηση που απασχολούσε αλλοδαπές γυναίκες αλλά και την ίδια του τη σύζυγο.
Τελικώς, ο 46χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία της κατ’ εξακολούθηση παράβασης καθήκοντος, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Μαζί με τον αρχιφύλακα συνελήφθησαν η 38χρονη ελληνίδα σύζυγός του, μια 36χρονη Σέρβα, η 48χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ο επίσης Έλληνας 57χρονος σύζυγός της, καθώς και ένας ακόμα 58χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή της Φθιώτιδας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο συλληφθείς αρχιφύλακας είχε συστήσει με τη σύζυγό του «επιχείρηση οικογενειακού τύπου» και αναλάμβανε την πώληση λουλουδιών σε εκδηλώσεις συλλόγων, πανηγύρια και σε κέντρα διασκέδασης, σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, αποκομίζοντας υψηλά κέρδη, ενώ «στη δούλεψή του» είχε παράνομα διάφορες αλλοδαπές γυναίκες.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε τον 46χρονο αστυνομικό και τη σύζυγό του, που μόλις είχαν μεταφέρει τα λουλούδια σε εκδήλωση καταστήματος.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών κατασχέθηκαν (2.095) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν χθες (11.05.2014) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

ekorinthos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news